8-1 seier mot Vålerenga 2

«OKka gutta» gjorde jobben og skaffet seg en god målforskjell inn mot siste serierunde etter 8-1 over et svært ungt Vålerenga 2 på Intility Arena.

Stillingen ved pause var 3-0 etter at Magnus Lanhkof Dahlby gadde gitt oss en tidlige ledelse på straffe. Jo Stornes Stålesen og Chris Sleveland fulgte opp med scoringer fra distanse, og ledelsen burde muligens vært enda større, selv om hjemmelaget kom på et par farlige kontringer mot slutten av omgangen.

Vi startet svakt etter pause, og fikk en i fleisen i kampens 53. minutt da Muhammad Shahid utnyttet en feil fra Chris Sleveland og satte inn 1-3.

Etter at trener Thu gjorde tre bytter, tok vi igjen kommandoen i kampen, og tok ledelsen 4-1 da Stian Rokås Michalsen styrte ballen i nettet med hodet (bildet under).

Heine Åsen Larsen snurret rundt med VIFs forsvarere før han satte inn vår femte scoring. Chris Sleveland satte inn 6-1 med en hard markkryper, før Dahlby satte inn sitt andre straffespark for dagen. Lars Markmanrud avsluttet scoringsballet fra kloss hold da rundt ti minutter gjenstod av kampen.

Lyn vant sin kamp mot Notodden med 5-3, noe som betyr at vi har fem plussmål på dem før siste serierunde.

KAMPFAKTA
—————————————-
Vålerenga 2 – EIK 1-8 (0-3)

Intility Arena, 263 tilskuere
Dommer: Arion Shaqiri (Rælingen)

Mål: 0-1 Magnus Lankhof Dahlby (straffe 7), 0-2 Jo Stornes Stålesen (21), 0-3 Chris Todal Sleveland (24), 1-3 Mohammad Shahad 53), 1-4 Stian Rokås Michalsen (66), 1-5 Heine Åsen Larsen (68), 1-6 Sleveland (71), 1-7 Dahlby (straffe 78), 1-8 Lars Markmanrud (82)

Gule kort EIK: Jo Stornes Stålesen, Heine Åsen Larsen, Chris Todal Sleveland

EIKs lag: (4-3-3)
Knut-André Søyland Skjærstein, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Sivert Strangstad, Chris Sleveland, Heine Åsen Larsen, Adrian Bergersen, Magnus Lankhof Dahlby, Stian Rokås Michalsen

Benyttede innbyttere: Magnus Sandvik Høiseth, Lars Markmanrud, Tobias Hafstad, Mads Nørby Madsen

Share