EIK Fotball søker administrasjonsmedarbeider

Av og til kommer ting feil ut. Og da må vi korrigere oss selv. Vi er i sterk vekst og har denne uken utlyst ledig stilling i klubben vår for å styrke laget. Vi ser at teksten fort blir flott og avansert når mange skal være med og utforme den. Det vi EGENTLIG søker etter er et «rivjern» av en person som kan hjelpe oss med administrative oppgaver som følger med klubbdriften. Det er alt fra medlemskontingent, påmelding av lag, organisering av julebasar og andeløp, hjelpe til rundt Sør-Cup og Dana Cup og mye mye mer. Alt dette har vi rutiner på i dag, men vi trenger akkurat deg til å jobbe med gjennomføringen. Du trenger ingen form for fotballkunnskap, men du må like mennesker og forstå våre frivillige. Kvinner oppfordres til å søke.

Lyst til å være med på en klubb i vekst?

Arbeidsgiver: Egersunds Idrettsklubb Fotball

Stillingstittel: Administrativ medarbeider

Ansettelsesform: Fast

Stillingsstørrelse 60-100%

Egersund Idrettsklubb ble opprettet i 1919 og er inndelt i en avdeling for fotball, håndball og friidrett. Fotballavdelingens herrelag skal i 2024 spille OBOS-ligaen og har behov for flere armer og bein. Derfor oppretter klubben en ny stilling i organisasjonen. Arbeidssted vil være klubbhuset i Idrettsparken. Klubben har egen flerbrukshall; Espelandhallen, samt Kiwibanen på Slettebø.

Vi kommer til å legge stor vekt på personlig egnethet. Personen vil jobbe tett med de ansatte i klubben, men vil være viktig inn mot frivillige, som det er mange av i EIK Fotball. Vi søker en strukturert og initiativrik person, som har engasjement for mennesker og frivillig arbeid. Vi ser for oss at det kan være mulig å kombinere stillingen med studier/annen jobb ved lavere stillingsprosent enn 100%.

Vi ser etter noen med som er/har:

– Positiv og løsningsorientert – trives med fleksibilitet og varierte arbeidsoppgaver

– Samarbeider godt med andre

– Har erfaring og forståelse av dynamikken innen organisasjonsarbeid og frivillig arbeid

– Initiativrik, målbevisst og opptatt av å nå resultater

– God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne

Blant arbeidsoppgaver/ansvarsoppgaver:

– Koordinere og arrangere årlige turneringer, prosjekter arrangementer

– Ha kommunikasjon med medlemmer og frivillige i klubben

– Ansvar for påmelding til turnering vi arrangerer og deltar i

– Enkle økonomi- og administrasjonsoppgaver som fakturering og refusjon

– Ta ansvar rundt kampdager

– Bidra på marked- og sponsorarbeid

Vi kan tilby

– Spennende, variert arbeidsplass i et hektisk arbeidsmiljø

– En god utviklingsarena for deg som ønsker å jobbe innen idrett og/eller administrasjon

– Bli kjent med fantastiske mennesker som jobber frivillig for Egersunds IK hver eneste dag

– Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor

– Lønn etter avtale.

Stillingen krever politiattest

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn fortløpende. Tiltredelse hurtigst mulig.

Søknad/Spørsmål om stillingen rettes til Klubbutvikler Kenneth Andersen på epost Kenneth@eikfotball.no

Share