Sleveland: – Handler om riktig mentalitet

Chris Sleveland måtte sone karantene under seriepremieren. Lørdag dominerte midtbanespilleren som kaptein for EIK-mannskapet.

A-LAGET

– Det var veldig viktig for oss å vise at vi skal være et lag man må regne med i årets sesong. Tapet for Vard Haugesund er noe vi ikke ønsket å være bekjent for. Spillergruppen responderte veldig ba etter Vard-tapet, og det fikk vi uttelling for.

Slik oppsummerer Chris Sleveland de to første kampene av årets PostNord-liga-sesong. I regnværet lørdag gnistret det til tider fra de gule og svarte.

– Notodden-kampen er vi veldig fornøyde med. Det var viktig å stå opp i duellene, etter hvert fikk vi taket på kampen og da kunne vi begynne å spille slik vi ønsker. Vi var flinke i det oppbyggende spillet og solide defensivt, sier Sleveland.

– Vi fikk til en del gode overganger mot Notodden. Det var noe vi visste kunne straffe dem på etter å ha studert de nøye på video, sier Sleveland.

God stemning

Lørdagens 3-0-seier sørget naturligvis for god stemning i spillergruppen.

«Vi skal selvsagt ta vare på øyeblikkene, men vi må evne å se fremover raskest mulig igjen for legge ned en best mulig prestasjon». Chris Sleveland

– Samtidig er det viktig at vi fremover ikke faller ned noen hakk. Det vi leverte mot Notodden er ikke godt nok mot Fram i neste kamp. Vi må aldri bli tilfreds, men heller strekke oss maksimalt for hver kamp, sier Sleveland.

Skal EIK henge med i årets PostNord-liga-sesong, tåler man ikke mange nederlag.

– Alt handler om at vi jobber steinhardt inn mot neste kamp hele tiden. Vi skal selvsagt ta vare på øyeblikkene, men vi må evne å se fremover raskest mulig igjen for legge ned en best mulig prestasjon, sier Chris Sleveland.

Lørdag spiller EIK borte mot Fram i Larvik. Avspark er klokken 16:00.

Foto: Phillip Bårdsen

 

Share