– Hver kamp lever sitt eget liv

Lørdag braker det løs igjen med ny kamp i sluttspillet borte mot Arendal. – Det er slike kamper vi lever for, sier assistenttrener Aleksander Midtsian.

ARENDAL – EIK LØRDAG KL. 16.00

Arendal og EIK er tabellnaboer før lørdagens oppgjør på Sørlandet. EIK ligger hakket foran med to poeng mer enn hjemmelaget. Begge kommer fra sterke 1-0-triumfer mot henholdsvis Vard Haugesund og Sotra.

– Det blir uten tvil en tøff kamp, men vi kommer en stor dose selvtillit i laget. Laget har prestert bra over en lenger periode, og det ønsker vi å bygge videre på, sier Midtsian.

– Nesten hver kamp fremover føles som en liten cupfinale. Slike kamper lever litt sitt eget liv, man merker at det står mye på spill for begge lag. Mange lag er villige til å risikere mer nå enn de har gjort tidligere, kommenterer treneren.

«Nesten hver kamp fremover føles som en liten cupfinale. Slike kamper lever litt sitt eget liv». Aleksander Midtsian

Karakterstyrke

I høst har Midtsian virkelig latt seg imponere over karakterstyrken i laget.

– Laget har vist en veldig sterk mentalitet i høst. Vi var høyt oppe etter en god prestasjon mot Vard Haugesund. Men vi må tidlig nullstille oss for å være best mulig forberedt på det som venter oss i neste kamp, sier han.

Vil dominere

– Det blir en helt annen kamp i morgen. Arendal er et veldig bra fotballag med mye kvalitet som er solide på hjemmebane. Nå må vi sette oss i en angrepsposisjon til en ny kamp, fortsetter han.

Forrige kamp mot Arendal endte med 1-1 i Idrettsparken.

– Vår ambisjon er alltid at vi skal dominere kampen og ha ballen mest mulig. Det håper vi at vi gjør i morgen også, selv om det er tøff motstand som venter oss. Det blir fysisk, tett og jevnt. Vi må være best i begge bokser, avslutter han.

Foto: Kjell Åvendal

 

Share