3-1-seier over Bryne

Scoringer av Markus Naglestad, Bubacarr Sumareh og Adi Markovic sørget for seier i lørdagens treningskamp på Randaberg mot Bryne.

BRYNE – EIK 1-3

EIK viste seg fra en helt annen side da Bryne ble beseiret med 3-1 i Randaberg Arena.

Oppgjøret startet tett og jevnt, men Markus Naglestad ga de gule og svarte ledelsen 1-0, noe som var stillingen til pause.

Etter sidebyttet leverte EIK til tider svært god fotball de første 20 minuttene. Scoringer av Sumareh og Adi Markovic førte laget opp i en komfortabel 3-0-ledelse. Kvarteret før slutt reduserte Bjarne Langeland, men alt i alt var det en fortjent seier til EIK.

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer kampen slik:

– Vi har en helt annen innstilling i dag enn sist uke. Det er vel først og fremst det som sitter igjen etter denne kampen. Vi respekterer motstander og innser at vi må gjør ting skikkelig om vi skal få utbytte.

– Jeg er veldig fornøyd med frispillingen og presspillet vårt til tider.  Vi gjør ting vi er enig om og da flyter det. Vi er i en periode hvor vi jobber med overgangsspillet og omstillingen er noe vi ikke er det vi skal være helt enda, så vi nå jobbe videre på det.

– Det er alltid gøy å vinne kamper, men vi sitter med 0 poeng fremdeles og da legger jeg ikke mer i det enn at det ble en god gjennomkjøring.

EIK og Bryne møtes igjen i seriepremieren i PostNord-ligaen 13. april.

KAMPFAKTA

Bryne – EIK 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 (20) Markus Naglestad, 0-2 (52) Bubacarr Sumareh, 0-3 (55) Adi Markovic, 1-3 (76) Bjarne Langeland

Dommer:

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Stian Sleveland, Henrik Breimyr, Adi Markovic – Chris Sleveland, Andreas Peterson – Chris Andre Formo (prøvespiller), Markus Naglestad, Ermal Hajdari – Bubacarr Sumareh

Reserver:Deniss Korneiciks, Sander Haugstad, Adonis Brahimi, Preben Skeie, Nicholas Grinde, Simen Haughom, Edvard Khachatrjan

Share