Kamprapport: EIK – Arendal 2-2

EIK jaget seiersmålet, men det endte med poengdeling i Idrettsparken mot Arendal.

EIK – ARENDAL 2-2 (1-2)

Det ble en innholdsrik 1. omgang i Idrettsparken. De første 20 minuttene var jevnspilte uten noen store sjanser til lagene. EIK var nærmest i åpningen da Wawrzynkiewicz fant Sumareh med et presist innlegg, men forsøket på hodet gikk utenfor mål.

Hjemmelaget tok ledelsen midtveis i omgangen etter et praktangrep fra tigrene. Erixon Danso dro seg innover i banen og utfordret Arendal-forsvaret. Fra skrått hold plasserte han ballen i lengste hjørne med en vakker avslutning. Målet var inspirerende og vertene var livlige i minuttene etterpå.

Snudde kampen

Men i stedet for å øke ledelsen, ga EIK bort ledelsen på et hjørnespark som Reiss Greenidge var sist på i feltet. EIK-spillerne ville ha frispark for dytt på Larsen Berg, men ble ikke hørt av kampens dommer. Fire minutter før pause ble gjestene tildelt straffespark da Wawzynkiewicz blokkerte et innlegg. Dommeren mente EIK-backen var for aktiv med hånden og pekte på ellevemetersmerket. Andreas B. Christensen gjorde ingen feil da han dunket ballen kontant opp i høyre hjørne til 2-1 til Arendal.

2. omgang startet rotete, og ingen av lagene tok kontroll på oppgjøret. EIK slet med å treffe på pasningene, og det var mye stopp i spillet. Da snaue timen var spilt fikk Reiss Grennidge direkte rødt kort. Han felte Sumareh, som var på vei alene gjennom mot keeper. I perioden etterpå gjorde Arendal alt de kunne for å stykke opp spillet, og EIK fant aldri helt angrepsrytmen.

Massivt trykk

Mot slutten av kampen etablerte tigrene et massivt trykk mot Arendal-målet. Gang på gang klarte gjestene å rydde unna i form av klareringer til hjørnespark. Innbytter Markus Naglestad sørget for utligning da han skrudde det ene hjørnesparket rett i mål.

Hjemmelaget fortsatte å trykke på, og mot slutten haglet det med avslutninger mot Arendal-målet. Det ble spilt hele ni overtidsminutter, men EIK fikk aldri seiersmålet og dermed ebbet det ut i poengdeling.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1, Idrettsparken:

EIK – Arendal 2-2 (1-2)

Mål: 1-0 (22) Erixon Danso, 1-1 (33) Reiss J. Greenidge, 1-2 (41) Andreas B. Christensen, 2-2 (82) Markus Naglestad

Rødt kort: Reiss J. Greenidge (58)

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkeøy IL

EIKs lag:  Nicolai Larsen Berg, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Manuel Gonzalez, Marcel Wawrzynkiewicz, Aleksander Corovic, Sverre L. Larsen (Mathias K. Perttamo fra 81), Kenneth Grande (Chris Slevelan fra 65), Morten Bjørlo (Markus Naglestad fra 70), Erixon Danso, Bubacarr Sumareh

 

Share