A-laget er i gang med oppkjøringen

Mandag gjennomførte A-laget årets første økt i 2021, og det var flere nye ansikt på plass.

Det var mange nye spillere tilstede på mandagens trening. EIKs nye signeringer teller fire med Matej Dekovic, David Paulmin, Sivert Strangstad og Patrik Johannesen. I tillegg har unggutten Kujtim Ismaili blitt tatt opp til A-laget for 2021 sesongen.

Trener Ojan Bijan er full av lovord når det gjelder 19-åringen:

– Kujtim er en spiller vi har veldig stor tro på.  Aleksander Midtsian har jobbet tett med Kujtim i 2020 og vi føler oss trygge på at han innehar nivået som trengs for å ta dette steget. Vi ser veldig frem til å jobbe videre med Kujtim.

«Kujtim er en spiller vi har veldig stor tro på.  Aleksander Midtsian har jobbet tett med Kujtim i 2020 og vi føler oss trygge på at han innehar nivået som trengs for å ta dette steget. Vi ser veldig frem til å jobbe videre med Kujtim».

 

Flere prøvespillere på Husabø

På mandagens trening var det også flere nye ansikt i form av prøvespillere. Maximillian Hæstad og Martin Sveingard fra Madla, Marius Borsheim fra Hana, Matteo Vallotto fra Sandnes, Aaron Christensen og en gammel kjenning i Elion Shatri.

A-laget trener mandag-fredag kl 15:00 på B&G banen.  Første oppsatte treningskamp er mot Jerv i Sør Arena fredag 26.februar kl 14:00.

Share