A-laget møter Sandnes Ulf i kveld

I kveld 18:00 møter vårt A-lag, Sandnes Ulf til kamp på Østerhus-Arena. Dette vil være siste kamp før vårt A-lag setter kursen mot Tyrkia. I Tyrkia vil det bli en siste treningskamp før seriestart mot Fløy. 

Sandnes Ulf kommer fra kvartfinale mot Strømsgodet der sandnesgaukene gikk på ett solid 0-4 tap. I dag tar de oss i mot til treningskamp, og de selv starter ligaen 02/04 mot Bryne.

Sist uke ble det først 6-1 seier for vårt A-lag mot Staal Jørpeland, før fredagen endte i 0-2 tap for Bryne i det som nesten ble en «krig» med Kevin Knappen&co.

Vi har de siste årene hatt ett solid tak på Ulf i treningskampene. I 2020 i oppkjøringen ble det 3/3 seiere, før i fjor det endte 3-3.

Før dagens kamp har Ojan Bijan følgende å si: 

-Viktig at vi får brukt denne treningskampen godt på å terpe på spillet vårt. Er en del småting som ikke var tilfredstillende mot Bryne som vi har jobbet spesifikt med og ønsker å ta steget videre med, så det håper jeg vi får sett før avreise til treningsleir.

Nå nærmer sesongstart seg, og hvilke tanker har du foran årets sesong?

-Endelig normal sesong og cup i vente. Håper og anbefaler alle å få på plass sesongkort og komme å støtte laget i årets veldig spennende serie. Vi har noe spennende på gang men det blir ikke det samme uten publikum på tribunene og atmosfæren vi vet de lager.

Tanker før Sandnes Ulf i dag?

-Kampen idag blir nok en tøff kamp mot et lag som spiller på høyere nivå. Målet er å håndtere tempoet og nivået godt slik at vi kan være best mulig rustet til første serierunde. Blir nok tøff kamp mot et lag som har vist stabilitet under Bjarne.

 

!!Kampen vises på direktesport og er mulig å se der!!

 

 

Share