A-laget slo Vidar i treningskamp

EIK vant 2-0 over Vidar i lørdagens treningskamp på Lassa. Sivert Strangstad scoret begge våre mål, ett i begynnelsen av hver omgang. Bildet over viser skuddet hans som ga oss ledelsen 1-0.

Seieren var meget fortjent, ut fra at vi i store deler presset Vidar langt bakover på banen. Utenom scoringene hadde vi en dobbeltsjanse ved Adrian Bergersen og Simen Hammershaug som traff både stolpe og tverrligger, samt et uttall av brukbare forsøk fra distanse. Gabriel Andersen fikk også annullert en scoring for offside i sin debutkamp i EIK-drakta.

Trener Ojan Bijan var likevel ikke helt fornøyd med det våre gutter presterte: – Vi innleder første omgang bra, men siden synker kvaliteten veldig. Andre omgang ble veldig rotete, og med mange bytter så gikk intensiteten veldig ned. Men det var viktig med en god gjennomkjøring før høstsesongen starter neste helg. Husk også at vi har hatt en veldig tøff treningsuke etter ferien, så det var mange tunge bein utpå der i dag.

EIK ligger på fjerde plass på tabellen, men Bijan har større ambisjoner enn som så: – Vi har en kamp mindre spilt enn lagene foran, og vinner vi den så er vi helt oppe og lukter på kvalikplassen. Vi må heve intensiteten og bli bedre til å fighte enn vi var i vår. Vi har lyst til å oppnå noe i årets sesong, og målsetningen er helt klart å minst klatre et par plasser opp på tabellen ved sesongslutt, sier han.

Disse startet dagens kamp:
Anders Klemensson – Ådne Midstskogen, Thomas Hallstensen, Bjørn Mæland, Jens Stigedahl – Jo Stornes Stålesen, Chris Sleveland, Sivert Strangstad – Jakob Maslø Dunsby – Adrian Bergersen – Simen Hammershaug

Disse kom inn som innbyttere:
Gabriel Andersen, Andreas Peterson, Stefan Lindmark, Lewis Leonidas

Share