Ådne Midtskogen kommer på lån til EIK

Som Kvik Halden meldte på sine nettsider i dag så er Ådne Midtskogen klar for EIK ut året på lån. Vi ønsker Ådne velkommen til Egersund, og EIK fotball. 

Ådne Midtskogen er en 22 år gammel midtstopper som er Kvikk Halden spiller. Til tross sin unge alder har han allerede 62 kamper i Postnord-ligaen for klubber som Nybergsund, Elverum,Florø, og Kvik Halden. Han har også en rekke kamper for Ham Kam sitt andrelag som er i 3 divisjon. Ådne er en spiller med mye erfaring, og kunnskap til sin forholdsvis unge alder.

Han hadde følgende å si til EIK sin nettside før første trening:

Hva fikk deg til å velge EIK?

-Det skjer jo mye i klubben som er med i toppen og kjemper om opprykk. Det er noe jeg har lyst til å være med på, og håper å bidra med mine egenskaper.

Hvilen spillertype er du for deg som ikke har sett deg spille?

-Jeg har jo høyde, samtidig som jeg er rask. Så liker jeg å trøkke til i duellspillet.

Ojan Bijan har følgende å si om Ådne nå kommer på lån til EIK:

– Ådne er en forsvarspiller med et godt defensivt repertoar. Han er dyktig 1v1, god til å utfordre med ball og er en robust kar som gir oss en ny dimensjon i forsvaret. At han ønsket miljøskifte og ville komme her er positivt for oss, og her får vi en profesjonell type som virkelig vil gi alt for laget. Jeg gleder meg til å begynne arbeidet med Ådne.

EIK fotball ønsker Ådne Midtskogen velkommen til EIK, og håper han finner seg fort til rette i klubben.

 

 

Share