Aleksander Nygård Kjellmann klar for EIK!

EIK Fotball kan i kveld bekrefte Aleksander Nygård Kjellmann har signert på en 2-årsavtale for EIK. Han kan bekle de fleste posisjoner offensivt. Vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake til EIK! 

Aleksander Nygård Kjellmann er EIK-gutt og har tidligere vært barne og ungdomsspiller i EIK, og står også med 6 rekruttkamper. Etterhvert flyttet han nordover der han har spillet ett par kamper for Alta i Postnord-ligaen. Han står med en rekke kamper i 3 divisjon for Bossekop og Alta 2. I sommer returnerte han til Egersund, og spilte høstsesongen i Eiger der han puttet 12 mål på 11 kamper.

Jeg er glad for å signere for EIK som er min barndomsklubb. Nivået her i Postnord-ligaen er utrolig bra, og med det nivået i treningshverdagen har jeg tro på jeg kan utvikle meg bra. Jeg gleder meg-Aleksander Nygård Kjellmann

Aleksander Nygård Kjellmann i sist periode i EIK. Her etter en kamp for klubbens rekruttlag.

 

Share