Andre strake tap for EIK

Vi tapte vår andre seriekamp på rad, da Kjelsås vant dagens oppgjør på Grefsen Stadion med 1-0.

Scoringen kom et kvarter før slutt, og var av det litt heldige slaget. Vi mistet ballen unødvendig til hjemmelagets Jesper Solli, som via Jakob Hanstads rygg sendte avgårde et skudd som gikk i bue over keeper Miguel Vieira.

Det var ikke ufortjent at hjemmelaget vant, selv om det lenge var en kamp det luktet 0-0 lang vei av. Vi hadde en bra periode det siste kvarteret fram mot pause, og hadde noen febrilske forsøk i sluttminuttene. Ellers var det lite og ingenting over «tigrene» som minnet om et lag som har opprykk som mål. Pasningene var slurvete, innsatsen til tider laber og samhandlingen i perioder totalt fraværende. Avslutningene var heller ikke mye å skryte av.

Med ligaleder Arendal på motsatt banehalvdel om fire dager, vet vi alle hva som står på spill. Den kampen kan rett og slett definere hva resten av sesongen skal handle om!

Det stod målløst ved pause på Grefsen Stadion, etter at begge lag hadde hatt et par brukbare sjanser hver. Erik Rosland var nærmest for hjemmelaget med et skudd på halv volley som strøk like utenfor, mens Jakob Dunsby fikk en god mulighet reddet av Kjelsåskeeper Da Rocha noen minutter før pause.

Første kvarteret etter pause fikk både Marcel Wawrzynkiewiz og Alexander Dang sjansen fra bra posisjoner, men begge ganger gikk avslutningene utenfor.

Kjelsås var imidlertid best i minuttene etter pause, før vi kom bedre med midtveis i omgangen. Det var derfor en real kalddusj da hjemmelaget tok ledelsen, akkurat i det vi var i ferd med å få et lite grep om kampen.

Jakob Dunsby hadde flere gode muligheter til å score, blant annet på to frispark som begge nær hadde skrudd direkte i mål. Helt på slutten hadde vi også en avslutning i stanga, mens det til tider var panisk i hjemmelagets forsvar.

Men som tidligere nevnt, det vi leverte totalt sett var rett og slett altfor svakt!

KAMPFAKTA
Kjelsås – EIK 1-0 (0-0)
Grefsen Stadion, cirka 100 tilskuere

Mål: 1-0 Jacob Hanstad (77)

EIKs lag: (3-4-3)
Vieira – Breimyr, Sleveland, Dekovic – Wawrzynkiewicz, Strangstad, Vatne, Formo – Johannesen, Dang, Dunsby

Benyttede innbyttere: Michalsen, Markovic, Peterson, Sveingard, Haughom

Share