Andreas Heggen fortsetter i EIK, og blir klubbens nye keepertrener

Andreas Heggen i aksjon mot Bryne 2 tidligere denne sesongen.

EIK Fotball kan i dag bekrefte at Andreas Heggen fortsetter i EIK, også i 2023-sesongen. Keeperen har i dag skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023. 

Klubbens keepertrener: 

26-åringen står denne sesongen med 5 a-kamper, og har notert seg for 23 kamper for klubbens rekruttlag. I tillegg har han i år trent klubbens rekruttlags-gruppe. Neste år vil han gå inn som klubbens nye keepertrener i EIK sin barne og ungdomsavdeling. Der vil han gjennomføre økter med keepere ukentlig, for å gi ett bedre tilbud til klubbens unge keepere.

-Det er veldig kjekt at Andreas fortsetter som en del av keeperteamet i A-laget. Han er en veldig hyggelig person som ønsker å være på tilbudssiden der han er. For klubben sin del er det veldig viktig og kjekt at Andreas blir klubbens nye keepertrener. Det er elementært for å kunne produsere opp yngre keepere i EIK sin ungdomsavdeling at vi har en keepertrener- Daglig leder, Matteus Bårdsen

Andreas Heggen har følgende å si om at han nå fortsetter i EIK: 

-Jeg trives veldig godt her, både på og utenfor banen i Egersund. Til å være en som er utenfra byen føler jeg meg godt tatt i mot i Egersund, men spesielt i klubben. For helheten sin skyld vil det å fortsette i EIK være bra for min del, og jeg har også skaffet meg en stilling ved Husabø Skole.

 

Share