Siste nytt

Arena / klubbhus

klubbhuset
Klubbhuset:
De første permanente bygningene i Idrettsparken var et garderobebygg som stod klar på slutten av 1940-tallet. Etter stor dugnadsinnsats kunne EIK innvie eget klubbhus, bygget over garderobene, omtrent 10 år senere. Utover på 1970-tallet økte aktiviteten i klubben kraftig, og etter en omfattende byggeaktivitet kunne EIK i 1985 innvie klubbhuset slik det framstår i dag.
Totalt har klubbhuset en golvflate på ca 600 kvadratmeter og inneholder kjøkken, møtelokale, styrerom, kontorer og en loftstue. I 2010 ble store deler av huset pusset opp med tanke på å lage miljøkvelder for klubbens medlemmer.

Anlegg:
Mesteparten av EIKs aktivitet foregår i og rundt den kommunale Idrettsparken. Her har vi vårt klubbhus og her spiller de fleste av lagene våre sine hjemmekamper. A-laget i tredje divisjon spiller hjemmekampene på naturgress på hovedbanen. Her har publikum 300 sitteplasser under tak til disposisjon, mens det også er ståplasser for ytterliggere 1000 under samme taket.
Sommeren 2006 kjøpte EIK tilbake treningsbanen av kommunen og la nytt kunstgress etter at den i mange år hadde hatt dårlig og slitt grasdekke. Banen har nå offisiellt navn B&G-banen etter en av våre store sponsorer Bertelsen & Garpestad.

Andre baner vi benytter er Husabø banen, den kommunale gressbanen på Bakkebø, samt IL Eigers kunstgressbaner på Eigerøy. EIK eier også en grusbane på Rundevoldsfeltet, men den har vært lite brukt de siste årene.

62067436