Årets første hjemmekamp for a-laget! Lørdag 14:00 kommer MK på besøk

På lørdag klokken 14:00 kommer Mandalskameratene på besøk til Husabø. Treningskampen går på B&G-banen, og kiosken vil være åpen. Her selges pølser, kaffi, sjokolade, brus m.m.

Mandelskameratene: 

MK spiller denne sesongen i 3. divisjon avdeling 4. Det begynner å bli noen år siden grønntrøyene imponerte i 1. divisjon. 2003 er nok det året som huskes best i Mandal. Da ble storebror Start slått ut av cupen samt begge serieoppgjør. I tillegg endte MK over kristiansanderne på tabellen. Året etter ble det 5. plass i 1. divisjon. I årene som fulgte hadde Mandalskameratene lite sportslig suksess. 6. plass i 4. divisjon i 2017 var bunnpunktet.

Året etter ble det opprykk, etter en svært sterk høstsesong. Joacim Holtan signerte for klubben midtveis i sesongen fra Torridal og hjalp MK til opprykk med tolv mål på seks kamper. I 3. divisjon tok MK en sterk 2. plass og har holdt seg på nivået siden. Vi møtte MK både i serie og cup i 2012. Samtlige oppgjør endte uavgjort, men cupkampen ble avgjort til EIKs fordel etter scoring fra Martin Håland i ekstraomgangene. Fredrik Stray Tjaum signerte for EIK i 2013, etter spill for MK. Are Strømland er en annen med fortid i begge klubber. Han spilte flere år for Mandalskameratene og var assistenttrener for Ojan Bijan i EIK i 2019-sesongen.

Laget trenes av Stein Ove Abrahamsen, som har lang fartstid i klubben. vinter har det vært ganske rolig på overgangsmarkedet. Dejan Prelevic (Fløy) og Marko Culibrk (Lyngdal) er nye tilskudd, mens Nikolai Aas (Vindbjart), Mads Sveindal (Brodd) og Marius Wigemyr Hagen (Brodd) har forlatt klubben. Treningskamper i vinter: MK-Vindbjart 5-1. Bryne-MK 5-1 MK-Randesund 5-1. MK-Våg 7-3. MK-Donn 5-1 Fløy-MK 0-1. MK-Flekkefjord 5-2

 

Stein Ove Abrahamsen som er MK sin hovedtrener spilte mot oss i treningskampen i 2019. Her ser han Markus Naglestad får avsluttet.

«Håper å se mye folk på min første kamp på hjemmebane»

-Nå gleder vi oss til å spille årets første hjemmekamp, og få vise egersunds-folket hvordan EIK skal fremstå i 2023. Vår nye spiss Magnus Lankhof Dahlby spiller sine første minutter som er gledelig, og Bjørn Mæland er tilbake i aksjon. Jeg ønsker alle som følger EIK skal kjenne til spillerne som er her, og på lørdag får en muligheten til nettopp det. Robert Williams, Torben Dvergsdal, Aleksander Kjellmann og Jørgen Voilås er alle spillere som er nye i år, og vil være i aksjon på lørdag. Jeg håper å se mange folk på Husabø, og det blir ekstra kjekt for meg å ha min første hjemmekamp. I tillegg blir det mulig å se prøvespiller Sander Werni, han er forøvrig nevø av LSK-legenden Peter Werni

Hovedtrener Kjell Andrè Thu gleder seg til årets første kamp på Husabø

 

Share