Årets første tap kom mot Odd 2

I ettermiddag gjestet Odd 2 Idrettsparken for å spille den sjette serierunden. Skienslaget utnyttet et svakt EIK lag i første omgangen, og gikk med 2-1 inn til pause. Slik sto det seg også, og EIK gikk på årets første tap. 

Etter rundt en halvtime fikk Odd ett billig i dømt straffe etter Matej Dekovic brukte kroppen. Straffen ble reddet av Miguel Vieira. Etter 37 minutter satte Syver Aas inn 1-0 til Odd 2, etter at EIK hadde mistet ballen høyt i banen. 3 minutter senere scoret Thomas Hallstensen etter et lang innkast. Rett før hvilen slo Andreas Peterson et corner på hodet til Henrik Breimyr som satte inn reduseringen.

Rett etter pause fikk Alexander Dang en kjempesjanse men satte den i metallet. Patrik Johannesen fikk også en giga sjanse, som han ikke klarte å styre inn fra 2 meter. Odd ble liggende bakpå, mens EIK prøvde å male på. Mot slutten av kampen ble Patrik Johannesen felt, og snytt for et klart straffespark. Utrolig at Andre Bjørgen Birkeland ikke blåste straffe der, han må rett og slett ikke ha sett situasjonen. På slutten av dagen må vi nok innse selv tross noen dårlige dommeravgjørelser at første omgangen ødelegger for oss i dag.

Ojan Bijan hadde følgende å si etter dagens kamp:

-Det er ett fryktelig resultat, og vi setter oss i den posisjonen ved å spille slik vi gjør i dagens første omgang. Så må vi reflektere etter kampen hva det er som gjør vi taper i dag, og er så avskrudd i første omgang. Nå må vi gå i oss selv, og sørge for dette blir ett slags vendepunkt, og jobbe slik vi unngår slike amatørfeil i fremtiden.

Nå venter Kjelsås klokken 15:00 borte på lørdag. Det er i motgang vi trenger dere supportere mest, og håper vi får den hjelpen vi trenger av den 12.mann for å snu dette. «EIK e mær enn bare fotball»

Kampfakta: 

EIK-Odd 2, 1-2(1-2). Idrettsparken. Målscorere: 0-1 Syver Aas(37), 0-2 Thomas Hallstensen(40), 1-2 Henrik Breimyr(45)

EIK stilte med følgende: Miguel Vieira, Marcel, Henrik Breimyr, Matej Dekovic, Adi Markovic- Andreas Peterson, Sivert Strangstad- Stian Michalsen, Patrik Johannesen, Simen Haughom, Alexander Dang.

Benyttede innbyttere: Kujtim Ismaili, Chris Andre Formo, Scott Vatne, Stian Sleveland, Jakob Dunsby.

Tilskuere: 500

 

Share