Årets Lucky Bowl Cup avlyses

Årets utgave av Lucky Bowl Cup blir dessverre ikke noe av. Covid-19-situasjonen er årsaken.

LUCKY BOWL CUP

Her er en melding fra arrangørene til Lucky Bowl Cup:

Kjære fotballvenner, det er med tungt hjerte vi dessverre ser oss nødt til å avlyse åretsLucky Bowl Cup 2020

Dette er en trist dag. Vi vet hvor mange spillere som hadde sett fram til å møte fotballvenner denne dagen til det som av mange blir omtalt som årets fotballeventyr. Beslutningen har vi utsatt i det lengste, men slik situasjonen er nå og har utviklet seg den siste tiden, har vi rett og lett ikke noe annet valg enn å avlyse.

Entusiasmen, gleden og fellesskapet som kommer til syne i Lucky Bowl Cup er noe helt unikt. Det setter varige spor både hos spillerne, lederne, frivillige og publikum som besøker Husabø denne dagen. Lucky Bowl Cup er et av de viktigste arrangementene vi i Egersunds IK har i kalenderen vår. Avlysning er en svært tung avgjørelse å ta. Det er imidlertid ingen annen utvei slik situasjonen er.

Lucky Bowl cup skal være en cup for ALLE, ikke bare noen. Pågangen og påmeldingene den siste tiden har vært svært stor. Det blir derfor helt feil å ekskludere enkelte lag som har lyst til å delta og lage en mindre cup for bare noen. Vi har derfor besluttet å gå til det skrittet at vi kansellerer hele turneringen.

Vi kommer til å ta kontakt med alle som er påmeldt i løpet av kort tid og er allerede i gang med planlegging til neste års turnering. Én ting vi kan love dere! Lucky Bowl Cup 2021 skal bli RÅERE enn noen gang tidligere!

Share