Siste nytt

Bestilling av sesongkort 2021

Det er nå mindre enn en måned til vi starter årets sesong i Postnordligaen med hjemmekamp mot Nardo.

Enn så lenge er maksimal kapasitet i Idrettsparken 200 tilskuere. Derfor er sesongkort eneste måten å garantere plass på tribunen.

Priser på sesongkort for sesongen 2021 er:

Voksen – 1000 kr,- (3 kamper gratis)
Barn under 16 år – 500 kr,-
Familie – 2500,- (2 voksne med X antall barn)

De som kjøper sesongkort denne uka, får også gratis inngang til treningskampen mot Vard Haugesund førstkommende lørdag.

SESONGKORTENE HENTES HOS BILLETTØR I HOVEDPORTEN VED FØRSTE HJEMMEKAMP. FØLG OGSÅ MED PÅ INFO HER PÅ NETTSIDEN OM HVORDAN DERE FÅR ADGANG TIL TRENINGSKAMPEN MOT VARD HAUGESUND.

Alle sesongkortene må betales med VIPPS til 99164 før bestillingen er gyldig. Husk å merke betalingen med samme navn som dere bestiller i. Dere vil få en bekreftelse på e-post når vi har registrert bestillingen (dette kan ta noen timer, så vær litt tålmodige)

Hvis dere ikke ønsker å bruke skjemaet under til bestilling, kan det også gjøres manuelt på e-post til post@eikfotball.no . Merk da e-posten med “Sesongkort 2021”.

BESTILLINGSSKJEMA:

Merk at dere vil IKKE få en automatisk bekreftelse på e-mail om at bestillingen har kommet til oss. Men med grønn bekreftelse “Takk for din bestilling. Den har nå blitt sendt til oss.” etter at dere har trykk på “Send bestilling-knappen” så skal alt være i orden. Vår administrasjon vil deretter sende en manuel bekreftelse på at bestillingen er mottatt. Det kan ta noen timer/dager.


Share
62067436