Bijan: – Det har vært viktig å finne kampformen

EIK-trener Ojan Bijan er tilfreds med prestasjonene som ble vist i treningskampene mot Eiger og MK.

MOSS – EIK SØNDAG KLOKKEN 14.00

Mandag vant EIK 6-1 i Idrettsparken mot Eiger. Tirsdag fulgte tigrene opp med å slå Mandalskameratene med 5-0. Dermed fikk Ojan Bijan noen av svarene han trengte foran høstsesongen som sparkes i gang på søndag borte mot Moss på Meløs.

– Denne uken har handlet om å finne tilbake til kampformen etter sommerferien. I tillegg var det viktig for meg at laget viste igjen noe av det vi har jobbet med på treningsfeltet etter ferien, uttaler Ojan Bijan.

Drømmescoring

EIKs 2-0-scoring mot Eiger mandag er nok det målet som huskes best. Da serverte tigrene ren «tiki-taka»-fotball før prøvespiller Josiah Krog fikk æren av å avslutte angrepet.

– 2-0-målet viser hva som bor i guttene, og hvor flinke de er til å overføre teori og trening til kamp. Det er noe de virkelig fortjener ros for, fortsetter EIK-treneren.

«2-0-målet viser hva som bor i guttene, og hvor flinke de er til å overføre teori og trening til kamp. Det er noe de virkelig fortjener ros for». Ojan Bijan

Mot MK på tirsdagen måtte laget jobbe hardt med å finne åpningene i et velorganisert MK-lag, men til slutt løsnet det for dem.

– Vi møtte et kompakt lag som var lavtliggende i MK. Tålmodighet er nøkkelen, og spillerne var hele tiden lojale mot kampplanen, og det fikk vi betalt for, sier han.

Krevende kamp

Søndag ettermiddag venter Moss på Meløs i en krevende bortekamp.

– Nå må vi omstille oss. Til helgen blir motstanderen langt sterkere. Likevel er det viktig at vi har tro på vår eget spill. Fortsetter vi slik vi har gjort, har jeg god tro på at vi kan stikke av med tre nye poeng, sier Bijan.

Nå gleder både Bijan og resten av laget seg enormt til sesongstart.

– Alt i alt har disse to ukene vært meget bra for gruppen. Vi føler oss fryktelig klare og motiverte for at høstsesongen skal sparkes i gang, avslutter han.

Søndagens seriekamp i PostNord-ligaen mellom Moss og EIK har avspark klokken 14.00.

Share