Bijan: – En krigekamp

På en krevende bane handlet det meste om å komme tilbake på vinnersporet for tigrene mot Byåsen.

BYÅSEN – EIK 0-1 (0-0)

Markus Naglestad ble matchvinner for EIK med sin straffescoring midtveis i omgangen mot Byåsen søndag. Tabelljumbo Byåsen ga tigrene kamp til døra, og EIK måtte virkelig kjempe for poengene.

– Det var en krigekamp på en vanskelig bane. Jeg er fornøyd med at guttene tar krigen kom kommer seirende ut, oppsummerer Bijan dagen derpå.

– Akkurat nå handler det litt om selvmotivasjon og sørge for at vi kan være der, dersom lagene foran skulle rote det til, sier Bijan.

«Akkurat nå handler det litt om selvmotivasjon og sørge for at vi kan være der, dersom lagene foran skulle rote det til». Ojan Bijan

– Samtidig handler det om ære og stolthet. Vi må sørge for at vi befester vår posisjon i toppen av tabellen, sier EIK-treneren.

Ny tur til Trondheim

Til helga går turen nok en gang til Trondheim når EIK gjester Nardo i en ny hard bortekamp.

– Nardo har en meget god hjemmestatistikk, så vi vil garantert får det tøft. Det er opp til oss om vi ønsker å pynte ytterligere på vår borteform, sier Bijan.

– Jeg føler meg trygg på at spillerne vil levere en solid prestasjon. Nå blir det viktig at vi bruker den kommende treningsuka på en god måte.

 

Share