Bijan forlenget – får med seg Midtsian som assistent

EIK-trener Ojan Bijan har forlenget kontrakten med tigrene. Aleksander Midtsian blir hans nye assistent i 2020-sesongen.

NY KONTRAKT

EIK Fotball er henrykte over å kunne offentliggjøre at Ojan Bijan har forlenget kontrakten med tigrene. Han har nå signert på en avtale som gjør han til EIK-trener for 2020-sesongen. Avtalen innbærer også opsjon på ytterligere ett år.

– Jeg har vært i dialog med klubben lenge om forlengelse, og når Aleksander Midtsian ble enig med klubben, falt den siste brikken på plass. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på en ny sesong, sier Bijan.

Vil utvikle seg

EIK-treneren overtok hovedtreneransvaret sommeren 2018. Han har vært i klubben siden 2017. Nå går han løs på sin andre fulle sesong som hovedtrener.

– Jeg har et ønske om å utvikle meg og jobbe for muligheten til å trene på aller høyeste nivå, og der har EIK tillat meg å vokse med tillit til mine tanker og ideer, uttaler Bijan.

«Jeg har et ønske om å utvikle meg og jobbe for muligheten til å trene på aller høyeste nivå, og der har EIK tillat meg å vokse med tillit til mine tanker og ideer». Ojan Bijan

– 2019 har vært et lærerikt og innholdsrikt år. Jeg skulle naturligvis ønske at vi fornyet samarbeidet med litt annet utfall enn 4.-plass, men ting skjer ikke over natten i fotball. Nå er vi i ferd med å bygge noe solid for fremtiden og profesjonalisere klubben. Jeg er veldig stolt av at klubben ønsker å ta det steget med meg, sier Bijan.

Glad for Midtsian

Bijan gleder seg stort over å ha fått med Aleksander Midtsian på laget.

– Når Are Strømland besluttet å gi seg, kom jeg i dialog med Aleksander. Det er jeg svært fornøyd med. Vi er enig i mye når det gjelder prinsipper og filosifi innen fotballen. Med hans energinivå og kompetanse er jeg overbevist om at vi har fått inn en meget solid og initiativrik trener, fortsetter han.

– Med morgentreninger i 2020 er behovet stort for at vi er to trenere på feltet for lagets utvikling, sier han.

Nå ser jeg frem til litt prøvespillere i november og begynne planleggingen for neste sesong. Vi har allerede booket treningskamper mot Viking (17.mars 2020) og Sandnes Ulf (22.februar 2020), sier Bijan.

Ny assistenttrener gleder seg

Aleksander Midtsian har denne sesongen vært hovedtrener i 3.divisjonsklubben Brodd. Han har også en fortid som trener og spiller i Bryne. Nå gleder han seg til å starte opp for tigrene.

– Først og fremst synes jeg «prosjektet EIK» virker veldig spennende. Det er en klubb som ønsker seg opp og frem, og som tar konsekvensene av dette gjennom klubbutvikling og profesjonalisering. Etter å ha fulgt EIK relativt tett i noen år ser jeg også en god match med mine tanker om fotballfilosofi, uttaler Aleksander Midtsian

«Jeg er overbevist om at samarbeidet mellom meg og Ojan kommer til å bli veldig fruktbart. Vi deler mange av de samme idéene omkring fotballfilosofi og utfyller hverandre godt». Aleksander Midtsian

– Jeg gleder meg egentlig bare til å komme i gang med den daglige jobben. Vi skal sørge for at laget skal være best mulig forberedt til sesongstart. Samtidig er det alltid spesielt når de tellende kampene sparkes i gang, sier han.

– Jeg er overbevist om at samarbeidet mellom meg og Ojan kommer til å bli veldig fruktbart. Vi deler mange av de samme idéene omkring fotballfilosofi og utfyller hverandre godt. Vi er begge ambisiøse trenere som søker utvikling, avslutter han.

EIK Fotball ønsker Aleksander Midtsian hjertelig velkommen til klubben, og gleder seg over nye år med samarbeid med Ojan Bijan.

Share