Bijan: – Hardt arbeid er det eneste som gjelder

Søndag ettermiddag gjester Asker Idrettsparken. Da håper Ojan Bijan at laget hans bygger videre på de to siste prestasjonene.

EIK – ASKER SØNDAG KL. 14.00

Det er ingen enkel oppgave som venter når tigrene tar i mot Asker søndag. Laget ligger på en femteplass, tre poeng foran EIK. Forrige helg spilte Østlandslaget uavgjort hjemme mot Levanger. Den største prestasjonen så langt, var da de tok en sterk 2-0-seier borte mot Vard Hagesund i midten av august.

– De to solide prestasjonene vi har hatt er historie. Fotball er ferskvare, og vi har alltid fokus på det som er foran oss, sier EIK-treneren dagen før oppgjøret.

– Nå må vi gjenskape, forbedre og utvikle oss videre. Sulten og lidenskapen for det som kommer må være enorm – hele tiden, understreker han.

«De to solide prestasjonene vi har hatt er historie. Fotball er ferskvare, og vi har alltid fokus på det som er foran oss». Ojan Bijan

EIK-treneren kan melde om en frisk og rask spillertropp.

– Vi har hele troppen disponibel og skadefri. Så det blir ingen enkel oppgave for meg å ta ut et riktig mannskap til kampen, sier Bijan.

Må opp mot sitt beste

Han er tydelig på at laget må spille opp mot sitt beste for å sikre seg poeng.

– Vi møter et lag som ligger foran oss på tabellen. Det må vi respektere, men ikke frykte. Vi vet hva vi står for, og hva vi er kapable til, men det kommer ikke frem uten hardt arbeid, fortsetter han.

– Det er kun en ting som teller nå og fremover; hardt arbeid. Det skjer i form av god treningskultur ogspillere som er sultne. Ikke minst blir det viktig at vi i trenerteamet treffer med riktig kampplan som følge av hardt arbeid. Dette er den eneste oppskriften i fotball, sier EIK-treneren.

Søndagens kamp har avspark klokken 14.00 i Idrettsparken.

Share