Bijan: – Må vise effektivitet

Mandag kveld venter Rosenborg 2 i Idrettsparken for tigrene. Ojan Bijan tror på en underholdende kamp.

EIK – ROSENBORG 2 MANDAG KL. 17:30

Rosenborg 2 ligger på 10.-plass med 10 poeng foran mandagens kamp. Det er 4 poeng færre enn tigrene, som for øyeblikket ligger plassert på en 7.-plass. De gule og svarte har ikke tapt en fotballkamp siden 16. august hjemme mot Levanger, men forrige helg ble en skuffelse da EIK spilte uavgjort borte mot Bærum. Mot slutten av oppgjøret hadde EIK flere store muligheter til å ta med seg alle tre poengene. EIK-treneren blir ikke overrasket om RBK-kampen kommer til å ligne på Bærum-kampen.

– RBK-kampen blir som mot Bærum – en kamp mot en motstander som har en tydelig spillestil. Vi må være skjerpet og fokusert om det skal bli tre poeng, sier EIK-treneren.

«RBK-kampen blir som mot Bærum – en kamp mot en motstander som har en tydelig spillestil». Ojan Bijan

Tilbrakt uken på kurs

Denne uken har Bijan ikke vært til stede på treningsfeltet sammen med resten av laget. Han har tilbrakt uken i Sandnes på UEFA A-trenerkurs.

– Treningsuken har vært under Aleksander Midtsian sin ledelse. Kvalitet og intensitet har vært utmerket gjennom hele uken, og jeg tror vi skal være godt rustet for dette oppgjøret, fortsetter han.

EIK-treneren mener effektivitet blir nøkkelordet.

– Vi må være mer effektive foran mål. Sjansene må resulterer i scoringer. Det er kun tre poeng som gjelder i dette oppgjøret, slår Bijan fast.

– Dette blir en kamp med to lag som ønsker å angripe. Jeg spår en underholdende kamp med mange sjanser, sier Bijan.

Mandagens kamp har avspark klokken 17:30 i Idrettsparken.
Share