Bijan: – Mitt ansvar

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer søndagens 5-3-tap som ble tigrenes tredje tap på like mange kamper.

EIK – LEVANGER 3-5

Dagen derpå etter 5-3-tapet for Levanger legger ikke EIK-trener Ojan Bijan skjul på skuffelsen over å ha tapt mot Levanger. I første omgang leverte tigrene til tider gnistrende offensiv fotball, men bakover var det imidlertid mye å ta tak i.

– Mot Levanger hadde vi årsbeste med ball offensivt i første omgang. Jeg er stolt over det spillet vi tidvis viste, sier Bijan.

– Samtidig så ser jeg det alle andre ser, vi fungerer ikke slik vi har gjort tidligere, defensivt. Det er til syvende sist jeg som har ansvaret for spillerne som er utpå der. Det er jeg som velger de til å spille og det er mine instrukser de følger, fortsetter EIK-treneren.

«Det er til syvende sist jeg som har ansvaret for spillerne som er utpå der. Det er jeg som velger de til å spille og det er mine instrukser de følger». EIK-trener Ojan Bijan

Trekker frem to momenter

Det er særlig to momenter Bijan peker på som blir viktig for laget fremover.

– Èn. Det er kort vei fra himmel til helvete i fotball. Jeg synes på ingen måte synd på oss, vi fortjener kritikken og vi skylder fansen, byen og oss selv bedre opptreden enn det som har vært de tre siste kampene.

– To. Vi ble ikke et topplag over natten. Det kom fra hardt arbeid over tid med flere involverte spillere og ledere. Folk har lagt ned svette, blod og sjel for å skape noe her. Vi må grave dypt nå, dypt nok til at vi kan dra det beste ut fra oss selv. Det er ingen andre enn oss som kan rette dette opp, sier EIK-treneren og avslutter slik:

– Vi har allerede muligheten mot Arendal på lørdag.

Foto: Phillip Bårdsen

Share