Bijan: – Møter et godt hjemmelag

For andre helgen på rad går turen til Trondheim for tigrene. Vanskelig bortekamp mot Nardo venter søndag.

NARDO – EIK SØNDAG KLOKKEN 15.00

Forrige søndag var EIK tilbake på vinnersporet igjen da Byåsen ble slått med 1-0 borte. Markus Naglestad sørget for tre poeng da han skaffet straffespark, og satte straffen i mål selv. Denne helgen venter et lag som bare har to hjemmetap denne sesongen på eget gress.

– Vi møter et lag som sjeldent taper på hjemmebane. Jeg er likevel trygg på at vi har det som trengs for å reise hjem med tre poeng fra denne kampen, sier Ojan Bijan.

– Guttene har jobbet godt på feltet og vi vet hva som venter oss, samtidig vet vi at Nardo også vet hva som venter de. For oss handler det om å ta kontroll og få kampen inn i vårt spor, sier EIK-treneren.

«Guttene har jobbet godt på feltet og vi vet hva som venter oss, samtidig vet vi at Nardo også vet hva som venter de». Ojan Bijan

Avstanden til lagene på topp to er henholdsvis åtte og ti poeng. Det betyr at det fremdeles er teoretiske muligheter for å ta igjen Stjørdals-Blink og Kvik Halden.

Roser mentaliteten

– Mentaliteten innad troppen er solid og jeg er utrolig stolt over spillerne som viser at de vil og er like motivert fremdeles. Det er det eneste som betyr noe, sier Bijan.

For EIK-treneren er det litt ekstra spesielt å møte nettopp Nardo.

–  Jeg leder meg veldig til dette oppgjøret, denne kampen var min første kamp som hovedtrener for EIK i 2018, så har kanskje litt ekstra betydning for meg personlig, avslutter han.

Søndagens kamp har avspark klokken 15.00.

Share