Bijan: – Skuffelse og glede er kortvarig i fotball

EIK-trener Ojan Nijan reflekterer over Bryne-kampen og ser frem til helgens kamp mot Levanger.

A-LAGET

Lørdagens lokaloppgjør mot Bryne endte med med tap for de gule og svarte. EIK-trener Ojan Bijan ser ikke grunn til å henge med hode særlig lenge.

– I fotball er skuffelse og glede kortvarig. Man får ikke lange tiden til å være verken skuffet eller glad før neste kamp er foran oss. Nå går vi i gang med forberedelsene til Levanger-kampen, og tar med oss de positive tingene fra Bryne-kampen, sier Bijan.

Etter å ha fått lørdagens 2-1-tap litt på avstand, oppsummerer EIK-treneren slikt:

– Vi lærte, som fra Nardo-kampen, at korte perioder med dårlig konsentrasjon koster oss krefter og poeng. Vi havnet på bakbeina tidlig i kampen og klarte aldri å være en offensiv trussel resten av kampen. Dette til tross for god kontroll i banespillet, sier Bijan.

– Men fotball preges av mål og der er vi ikke gode nok akkurat nå. Fremover blir det viktig å være klinisk og effektiv på siste tredjedel. Der er vi dessverre svake for øyeblikket, fortsetter han.

«Fremover blir det viktig å være klinisk og effektiv på siste tredjedel. Der er vi dessverre svake for øyeblikket». Ojan Bijan

Levanger neste for tigrene

Søndag venter Levanger i Idrettsparken til kamp om tre nye poeng. EIK-treneren har allerede rettet blikket mot det som skal skje på Husabø da.

– I Levanger møter vi et godt organisert og aggressivt lag som kommer til Egersund for å hente tre poeng. Nå det er sagt, skal fokuset være på oss selv og våre arbeidsoppgaver. Gjør vi som vi skal, er mulighetene gode til å slå de fleste lag, avslutter Bijan.

Førstkommende søndag er det avspark klokken 14:00 i Idrettsparken mellom EIK og Levanger.

Foto: Kjell Åvendal

 

Share