Bijan spår en fysisk batalje mot Halden

Tigrene har ristet av seg skuffelsen fra cupkampen på onsdag. Søndag venter tøff bortekamp mot Kvik Halden.

KVIK HALDEN – EIK SØNDAG KLOKKEN 14.00

Bare tre dager etter EIK røk ut mot Bryne i en dramatisk cupkamp, skal de gule og svarte igjen i aksjon. Lørdag satte de kursen østover og søndag venter Kvik Halden, et lag som har markert seg positivt i starten av sesongen. Østlandslaget ligger på en 2.-plass med 11 poeng på fem kamper.

EIK-trener Ojan Bijan forteller om et mannskap som er klar til dyst etter noen dager med forberedelser og restitusjon.

– Vi har hatt en uke preget av å restituere og forberede oss til neste kamp. Tre kamper på en uke krever en del, meddeler han.

Tøff test

Han er klar på at Kvik Halden vil bli en av de tøffeste testene så langt.

– Søndagens kamp blir tøff mot en god motstander som ikke har tapt foreløpig. De er ekstremt gode på hjemmebane, sier han.

«Søndagens kamp blir tøff mot en god motstander som ikke har tapt foreløpig. De er ekstremt gode på hjemmebane». Ojan Bijan

– Vi må prestere opp mot vårt beste for å komme derfra med poeng. Det blir ikke en lett  oppgave, men vi har tro på det vi gjør, og vi skal vise oss fra en god side, kommenterer EIK-treneren.

Fysisk kamp

Baneforholdene i Halden er ifølge rapportene ikke helt optimale, noe som fort kan føre til at det blir en fysisk batalje på Halden stadion.

– Jeg spår en fysisk kamp, men også et oppgjør som fort kan bølge begge veier. Vi må gjøre vår jobb med høy konsentrasjon, så er jeg sikker på at vi har kvalitet til å slå hvem som helst i denne puljen, avslutter Ojan Bijan.

Søndagens kamp har avspark klokken 14.00. Dersom du ikke er på plass på Halden Stadion, har du mulighet til å følge kampen via våre oppdateringer på Twitter.

Share