Bijan: – Stemningen er på topp

– Vi fikk smake litt på fotballens brutalitet mot Nardo, en erfaring vi lærer av. Nå ser vi frem til å møte Bryne på lørdag, sier EIK-trener Ojan Bijan.

BRYNE – EIK LØRDAG KL. 16:00

Det er nå noen dager siden det forsmedelige tapet mot Nardo hvor seieren glapp med to baklengsmål på overtid. Nå er skuffelsen fra søndagen lagt bak seg, og på lørdag er det duket for et viktig og herlig lokaloppgjør borte mot Bryne på Jæren.

– Stemningen i troppen er helt på topp, forsikrer EIK-trener Ojan Bijan og fortsetter:

– Alle vet at vi ikke tapte kampen mot Nardo fordi vi var dårlige. Fire minutter med skuffende opptreden definerer hverken oss som lag eller våre ferdigheter, sier Bijan.

«At vi fikk smake på fotballens brutalitet i noen minutter endrer ikke noe annet enn at vi kommer ut av det hele med en erfaring rikere». Ojan Bijan

Fotballens brutalitet

Selv om tapet på overtid var en skikkelig nedtur der og da, handler det om å nullstille.

– Det skjer mye rarere ting på mye høyere nivå enn dette i fotballen. At vi fikk smake på fotballens brutalitet i noen minutter endrer ikke noe annet enn at vi kommer ut av det hele med en erfaring rikere. Slike opplevelser lærer vi noe av, sier Bijan.

– Vi må naturligvis tåle konsekvensene av poengtap, men vi er like fullt innstilt på å fortsette det gode arbeidet med å dominere kamper, score mål og ta flere poeng.

Gleder seg til lørdag

Nå rettes fokuset mot kampen på lørdag som for mange ofte er et høydepunkt. Oppgjørene mot jærbuene er alltid høyinteressante.

– Vi ser veldig frem til lørdagens kamp. Vi har samme selvtilliten og er trygge på vårt spill. Nå gjelder det bare å gå ut og utføre det vi vet at vi kan, sier Bijan.

– Jeg frykter ingen og det gjør heller ikke mine spillere eller trenerteamet rundt dem. Jeg er utrolig stolt over dem og arbeidet de legger ned og de mentale styrken de viser, avslutter Bijan.

Lørdagens kamp på Bryne stadion har avspark klokken 16:00.

Foto: Phillip Bårdsen

Share