Bijan: – Trygg på at spillerne vil løfte seg

EIK-trener Ojan Bijan forventer og tror vi får se en helt annen utgave av EIK i aksjon når årets første seriekamp i Idrettsparken sparkes i gang lørdag.

EIK – NOTODDEN

EIK fikk en tung start på årets sesong da laget tapte 4-1 borte mot Vard Haugesund forrige helg. Nå skal inntrykket rettes opp når Notodden kommer på besøk lørdag ettermiddag.

– Jeg forventer å møte et aggressivt og spillende Notodden som har ferdigheter til å straffe et hvert lag i denne divisjonen, sier Ojan Bijan.

– Vi må ikke glemme at dette er en klubb som rykket ned gjennom kvalifiseringsspill i OBOS-ligaen i fjor. Med andre ord er det et lag som på ingen måte er lett å møte, uttaler EIK-treneren.

«Jeg trenger 11 lojale kamphaner som følger instrukser og gjør som vi planlegger». Ojan Bijan

Trenger kamphaner

EIK-treneren tror at laget hans er ivrige på å vise frem at tapet mot Vard Haugesund ikke er standeren for årets EIK-utgave.

– Jeg er trygg på at våre spillere ønsker å løfte seg fra forrige kamp. Det er vi fint nødt til, sier han.

– Jeg trenger 11 lojale kamphaner som følger instrukser og gjør som vi planlegger. Lykkes vi med det, har jeg stor tro på et godt utfall, fortsetter Bijan.

Det er meldt store mengder nedbør i Egersund gjennom hele lørdagen skal vi tro de foreløpige værprognosene. Det kan gi utfordrende spilleforhold.

– Vi må håndtere kampen uansett vær og forhold. Det er likt for begge lag, avslutter Bijan.

Lørdagens kamp på Husabø har avspark klokken 16:00.

Share