Bijan: – Vi har noe godt på gang

EIK-trener Ojan Bijan roser spillerne etter 2-2 borte mot topplaget Stjørdals-Blink.

STJØRDALS-BLINK – EIK 2-2 (1-2)

Tigrene hadde kampen i sin hule hånd og ledet 2-0 like før pause borte mot Stjørdals-Blink søndag. Men en scoring på overtid i 1. omgang og en i sluttminuttene, gjorde at Stjørdals-Blink sikret seg et poeng i en jevnspilt affære. EIK-trener Ojan Bijan var i bunn og grunn fornøyd med prestasjonen laget hans leverte.

– Vi spiller en veldig god kamp mot et veldig godt lag. Jeg etterspurte en «ikke gi opp»-mentalitet. Det fikk jeg mot serielederen på bortebane. Guttene gjorde det svært bra, berømmer Bijan.

Gode taktisk før hvilen

Særlig 1. omgang gjennomførte de gule og svarte en god taktisk kamp.

«Vi spiller en veldig god kamp mot et veldig godt lag. Jeg etterspurte en «ikke gi opp»-mentalitet. Det fikk jeg mot serielederen på bortebane». Ojan Bijan

– Vi har en sterk 1. omgang hvor vi trer gjennom Stjørdals-Blink jevnlig og skaper farlige sjanser. Kanskje vi kunne ha scoret ett mål til og avgjort kampen. I stedet for vi en i mot rett før pause, sier han.

– Når du ser på den innsatsen forsvaret vårt og resten av laget legger ned i denne kampen, er det synd at vi ikke rir av ledelsen og tar med oss tre poeng, forklarer EIK-treneren.

Må omstille

Førstkommende lørdag venter Byåsen hjemme i Idrettsparken for EIK.

– Nå må vi omstille oss og klareføre for Byåsen som kommer på besøk. Vi har noe godt på gang, og det skal vi dyrke videre, avslutter han.

Share