Bijan: – Vi må bli bedre på det vi gjør uten ball

EIK-trener Ojan Bijan foran lørdagens PostNord-liga-kamp mot Arendal.

EIK – ARENDAL LØRDAG KL: 16:00

Lørdag ettermiddag tar EIK i mot 5.-plasserte Arendal til seriekamp i Idrettsparken. Det har lugget veldig for tigrene de siste kampene, og det er en revansjelysten gjeng som har lyst å ende rekka på tre strake tap. Ojan Bijan er ferdig med Levanger og håper den tunge perioden er tilbakelagt.

– Vi er nullstilt mentalt. Levanger er over og det er ingenting vi kan gjøre med den kampen lenger, annet enn å ta lærdom og bruke det inn mot Arendal og kommende kamper, sier EIK-treneren.

Han er tydelig på hvilke områder laget hans må heve kvaliteten.

– Vi må håndtere den delen av fotball hvor vi ikke har ballen, bedre. Vi har vært for passive i kritiske øyeblikk defensivt i god tro om at vi skal få ballen tilbake. Det er da vi har blitt straffet hardest, utdyper EIK-treneren.

«Vi må håndtere den delen av fotball hvor vi ikke har ballen, bedre. Vi har vært for passive i kritiske øyeblikk defensivt i god tro om at vi skal få ballen tilbake». Ojan Bijan

Tror på en kjekk kamp

Arendal åpnet sesongen sterkt, men har slitt mer de siste kampene. Siste oppgjør kom sørlendingene tilbake og sikret ett poeng etter å ha havnet under mot Bryne.

– Vi møter et veldig fysisk sterkt fotballag som har et tydelig fundament i spillet sitt. Det er slike kamper som er gøy, og vi frykter ingen uansett.

– Jeg forventer en kamp som fort kan bølge mye frem og tilbake, hvor vi skal gjøre det vi kan for å få kontroll, sier han.

EIK-treneren er ikke bekymret for at spillerne har høye skuldre etter tre strake tap.

– Jeg har 100 prosent tillit til mine spillerne, og jeg frykter ikke høye skuldre. De er profesjonelle og skal være godt rustet til dette oppgjøret, avslutter han.
Share