Bijan: – Vi må være skjerpet

Søndag er det duket for en ny og tøff hjemmekamp når tradisjonsrike Moss FK kommer på besøk i Idrettsparken.

EIK – MOSS SØNDAG KLOKKEN 14.00

EIK-trener Ojan Bijan forventer en knallhardt kamp mot et godt Moss-lag søndag. Gjestene åpnet med å vinne borte mot Levanger i seriepremieren, mens det ble tap hjemme i 2. serierunde.

– Vi møter et veldig godt lag, som har en tydelig spillestil. De kan straffe et hvilke som helst lag i denne divisjonen, uttaler Ojan Bijan.

«Vi møter et veldig godt lag, som har en tydelig spillestil. De kan straffe et hvilke som helst lag i denne divisjonen». Ojan Bijan

Dyktig trener

– Moss har en dyktig trener som helt sikkert forbereder laget godt til å møte oss. Vi må først og fremst ville dette nok. Vi må kreve fra oss selv at viljen til å «fighte» og være aggressive i spillet vårt, poengterer han.

– Hvis disse elementene kommer på plass, først da kan vi komme i gang med å spille vår fotball. Målet er selvsagt å komme seirende ut av dette oppgjøret, sier EIKs trener.

Alle slår alle

Bijan mener starten på årets PostNord-liga viser hvor jevn denne avdelingen er.

– Vi ser allerede fra de to første rundene at alle slår alle i denne puljen. Så om vi ikke er skjerpet, er det ingen som deler ut sympatipoeng, fortsetter han.

«Vi ser allerede fra de to første rundene at alle slår alle i denne puljen». Ojan Bijan

– Jeg forventer full konsentrasjon og enorm vilje og lyst til å kjempe om seieren, sier han.

– Det er jeg sikker på at jeg får fra mine spillere. Den største hjelpen vi kan få, er fra fansen på Husabø, avslutter han.

 

Share