Bijan: – Viktig med en god prestasjon før ferien

EIK-trener Ojan Bijan mener siste seriekamp før sommerpausen blir viktig med tanke på høstsesongen.

EIK – BRATTVÅG LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag spilles siste seriekamp for tigrene i PostNord-ligaen før laget tar sommerpause frem til 11. august. Det er bare en drøy måned siden lagene møttes forrige gang. Da endte kampen 2-2 i Brattvåg. Bubacarr Sumareh scoret to ganger for de gule og svarte, men Brattvåg kom tilbake og sikret poengdeling.

Spår jevnt oppgjør

EIK har ikke tapt på seks kamper. Forrge oppgjør endte med 1-1 borte mot Fredrikstad, mens Brattvåg sikret tre poeng hjemme mot Nardo med en 1-0-seier. EIK-trener Ojan Bijan forventer seg en knalltøff oppgave mot laget fra Møre og Romsdal.

– Brattvåg blir som alle andre kamper; det blir et jevnt oppgjør som krever at vi må gå inn til kampen med full konsentrasjon, sier han.

– Vi kan ikke ri på forrige ukes prestasjoner, ei eller at ting går av seg selv, sier en tydelig Bijan dagen før oppgjøret i Idrettsparken.

«Det blir utrolig viktig å ta ferie med en seier som gir oss selv et godt grunnlag for høstsesongen, som jeg er sikker på vil bli solid for vår del». Ojan Bijan

Burde hatt flere poeng

Selv om laget ikke har tapt siden slutten av mai, mener treneren at poengfangsten burde vært større.

–Vi er en god flytsone nå med prestasjonene, men en del trepoengere har uteblitt. Vi har vært bunnsolide, men har ikke klart å vippe marginene nok til vårt favør. Men de siste prestasjonene vitner om mye selvtillit og god moral, sier han.

– Nå trenger vi både en god prestasjon og tre poeng før ferien, uttaler Bijan.

– Det blir utrolig viktig å ta ferie med en seier som gir oss selv et godt grunnlag for høstsesongen, som jeg er sikker på vil bli solid for vår del, fortsetter EIK-treneren.

Håper på bra oppmøte

Selv om kampen er midt i fellesferien, håper Ojan Bijan at EIK-supporterne finner veien til Husabø for å se god fotball i sommervarmen.

– Vi frykter ingen og inviterer til en god fotballkampen sammen med våre fantastiske fans, avslutter han.

Lørdagens seriekamp har avspark klokken 16.00 i Idrettsparken.

 

Share