Billettbestilling EIK – Sotra

Her kan dere bestille billetter til vår hjemmekamp mot Sotra.
Kampen spilles på Østerhus Arena i Sandnes lørdag 14. november kl. 14:00

Pris pr. billett er kr 100,- for både voksne, barn og pensjonister.

Billettene er ikke plassnummererte, men gjelder for det grønne feltet på nordre del av hovedtribunen (Stavanger Aftenblad-tribunen). Dersom vi får flere enn 200 billettbestillinger vil vi også ta i bruke Masiv-tribunen (blått felt) på motsatt langside.

Se kart under.

Publikum må følge vaktenes anvisninger og overholde gjeldende smittevernsregler inne på arenaen. Det vil si at tilskuerne oppholde seg på den tribunedelen billetten deres gjelder på, samt holde en meter avstand til andre tilskuere. La minst et sete stå tomt ved siden av dere, både i bredde og framme/bak.

Bortesupportere har ikke adgang til kampen. De vil bli bortvist fra stadion uten at billettprisen blir refundert.

Maks fem billetter pr kunde/bestilling.
Sørg for å fylle ut alle felt på bestillingen.

VIKTIG!
For at bestillingen skal være gyldig, må dere samtidig betale billettene.
– VIPPS riktig beløp til EIKs konto 99164
– merk betalingen med «billetter EIK – Sotra».

Bestilling er registrert når dere får varselet «Takk for din bestilling. Den har nå blitt sendt til oss.» etter at dere har trykket på «Send bestilling». Dere vil IKKE umiddelbart få egen e-post om dette i og med at systemet vårt i stor grad er manuelt.

Når vi har registrert både bestilling og betaling, vil dere etter en dag eller to få en e-post med billetten deres. Denne kan enten skrives ut eller vises på mobiltelefonen til vaktene ved inngangen på Østerhus Arena.

Alle tilskuerne som er med på samme bestilling får en samlet billett, og må ankomme stadion sammen. Det er ikke lov å overdra billetter til andre.

Billettsalget går fram til stadion er utsolgt, eller senest til kl 20:00 fredag 13. november. Det blir ikke billettsalg utenfor stadion på kampdagen.

Betalte billetter refunderes kun dersom kampen blir avlyst, eller dersom smittevernreglene gjør at vi må redusere antall tilskuere.

Hvis noen trenger nærmere veiledning for hvordan de bestiller, har vi lagt ut en oppskrift her.


BESTILLINGSSKJEMA:

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]