Billettene til EIK – Asker legges ut mandag

Fredag ettermiddag fikk vi beskjed fra Eigersund kommune at hovedbanen i Idrettsparken stenges for resten av året. Dette fordi den har tålt de siste dagers nedbørsmengder svært dårlig.

Allerede før fredagens avgjørelse hadde vi vært i dialog med Sandnes Ulf om å få låne deres Østerhus Arena til våre resterende kamper i år, dersom noe slikt skulle skje. Sandnes Ulf har vært svært behjelpelige i det som er en kinkig situasjon for EIK.

Forpliktelsene vi har overfor våre sponsorer og sesongkortinnehavere gjorde at vi ville fått problemer med å få inn alle på kampene dersom vi skulle spilt på en bane i Eigersund kommune. På Østerhus Arena vil vi klare å plassere inn 600 tilskuere uten problemer, der alle vil kunne holde smittevernreglene, og der alle vil få se kampene fra komfortable sitteplasser. Vi er også sikret stabile og gode spilleforhold på en årstid som kan inneholde litt av hvert når det gjelder vær og vind.

Det vil bli avklart i løpet av helga hvilke deler av stadion vi kan benytte. Nærmere info om dette kommer når billettene blir lagt ut.

Vi åpner billettsalget til hjemmekampen mot Asker førstkommende mandag. Alt salg vil foregå online her på hjemmesiden.

Pris pr. billett er kr 100,- for både voksne, barn og pensjonister.

Enkeltpersoner kan bestille opp til fem billetter hver. I bestillingen blir det en egen rubrikk der det må føres opp navn og mobiltelefonnummer på alle som skal bruke billettene.

Samtidig må den som bestiller betale riktig beløp med VIPPS.

Alle tilskuerne som er samlet i en bestilling må ankomme stadion samlet på kampdagen.

Vi gjør oppmerksomme på at bortesupportere ikke har adgang til våre resterende kamper i 2020.

De som allerede har sponsorkort fortsetter å gjøre slik de har gjort til nå i sesongen, og melder inn hvem som skal bruke dem. Sponsorer og sesongkortinnehavere får egen inngang til stadion.

Share