2023 eik vard publikum

Sesongkort 2024

TRYKK HER FOR Å SIKRE DEG SESONGKORT FOR SESONGEN 2024!

Annonse:

Det vil trolig bli stor rift om billettene til de mest populære kampene mot lag som Vålerenga, Start, Stabæk og Bryne. Sesongkort er eneste garantien for å komme inn på disse kampene!

Idrettsparken vil i 2024 ha en kapasitet på rundt 1200, derav rundt 830 sitteplasser.

Trykk her for å kjøpe sesongkort

 

INFORMASJON SESONGKORT 2024

Sesongkortene gjelder inngang til alle seriekampene i OBOS-ligaen, samt eventuelt hjemmekamper i 1. og 2. runde i cupen.

Sesongkort på sitteplass gjelder på fast sete, som er knyttet opp mot det spesifikke sesongkortet. Sesongkort på ståplasser gjelder den sonen dere velger. 

For sitteplass åpner vi for sesongkortsalg på de to feltene som ligger nærmest klubbhuset (Felt A og B). Felt C og D blir holdt igjen for å selges til enkeltkamper når vi får oversikt over hvor mange sponsorer som ønsker billetter til hver kamp. Salget inn mot hver hjemmekamp vil stort sett åpne et par uker før den gjeldende kampen.

Bilde 4.jpeg

Kartet over viser de forskjellige seksjonene vi har delt stadion opp i. Merk at oversiktskartet lyver litt. Det er felt A som ligger ved midtbanen, mens felt B ligger litt inn på nordre banehalvdel (se luftfoto lenger nede).

Merk også at på felt A vil det komme 1 ekstra søyle som skal bære en mediebrakke på tribunetaket. Denne vil komme omtrent midt på rad 1 på felt A. Dersom noen har kjøpt sesongkort på en plass som går bort til søyle, vil disse få mulighet til å bytte plass. 

Sesongkort ståplass gjelder for den seksjonen dere velger. Enten felt E (nederst på hovedtribunen) Hognestad lav (ved gjerdet) eller Hognestad høy (på veien).

På Hognestadsiå vil vi mest sannsynlig ikke selge selge enkeltbilletter for hver kamp. Kun sesongkort vil være tilgjengelig her.

PRISER:
Følgende priser gjelder for sesongkort 2024:

-Barn som ikke opptar sete (0-3 år) Gratis

-Barn (4-18 år) 700 kr

-Voksen 2000 kr

-Honnør/pensjonist 1600 kr

ALLE BILLETTER ER DIGITALE

Alle sesongkort er digitale med strekkode. De kan også printes ut. 

Dersom noen av en eller annen grunn trenger hjelp til å kjøpe sesongkort, ta kontakt med daglig leder Matteus Bårdsen.

 

Trykk her for å kjøpe sesongkort

Annonse fra Obos-ligaen: