Bjarnason ser frem til ny cupfest

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason håper en flott cupfest i Idrettsparken kan bety videre avansement for tigrene.

NM: EIK – START ONSDAG KLOKKEN 18.00

Onsdag kveld er det igjen duket for en ny cupaften i Idrettsparken. Nok en gang er det et lag fra Sørlandet som tar turen, men denne gangen er det én divisjon høyere og litt lenger vest, nemlig IK Start.

Det er ventet at svært mange tar turen til Husabø onsdag kveld. Det er meldt om nydelig vær med sol og skyfri himmel. Med alt lagt til rette, håper Ólafur Örn Bjarnason at det kan bli en ny flott kveld.

– Vi håper så mange som mulig tar turen og bidrar til at det blir en flott ramme rundt kampen. Vi gleder oss veldig, sier islendingen.

«Vi håper så mange som mulig tar turen og bidrar til at det blir en flott ramme rundt kampen. Vi gleder oss veldig». Ólafur Örn Bjarnason

Bonuskamp

Laget hans fikk ufrivillig spillefri i helga da kampen mot Brattvåg ble avlyst grunnet flykansellering. De siste dagene har laget jobbet med å forberede seg inn mot cupoppgjøret.

– Vi ser på cupkampene som en ren bonuskamp. Likevel har vi et sterkt ønske om å ta oss videre, noe vi også har troen på, selv om Start er store favoritter i dette oppgjøret, sier han.

– Vi håper at vi klarer å gjenskape det samme som vi gjorde mot Jerv. Spillerne gjorde en god kamp og hadde vilje og innsats i spillet. Alt dette må være på topp mot Start også, fortsetter EIK-treneren.

«I utgangspunktet skal dette være seier til Start, men vi vet at det er fullt mulig å slå dem. Men det avhenger av at alt klaffer og at vi lykkes med kampplanen». Ólafur Örn Bjarnason

Start er favoritter

Bjarnason er tydelig på at gjestene fra Kristiansand er favoritter.

– I utgangspunktet skal dette være seier til Start, men vi vet at det er fullt mulig å slå dem. Men det avhenger av at alt klaffer og at vi lykkes med kampplanen, sier han.

EIK-treneren mener det blir viktig å unngå et tidlig baklengsmål om laget hans skal ta seg videre.

– Jo lenger vi klarer å holde nullen, jo større muligheter har vi. Men det er en svært tøff oppgave som venter oss, avslutter Bjarnason.

Foto: Tore Skailand og Kjell Åvendal

Share