Byggtorget forlenger samarbeidet

Byggtorget Egersund forlenger og styrker samarbeidet med EIK Fotball for 2019.

SPONSOR

EIK Fotball er svært glade for at Byggtorget blir med videre. Denne uken signerte daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, og driftsleder i Byggtorget Egersund, Frode Egebakken, avtalen.

– Vi er svært glade for at Byggtorget blir med videre, uttaler Kenneth Andersen.

Synlig på trenertøyet

I den nye avtalen skal blant annet Byggtorget sin logo være på trenertøyet til alle klubbens trenere. Driftsleder Frode Egebakken er glad for at avtalen nå er signert.

«Det er mye spennende som skjer hos oss. Den siste tiden har vi blant annet signert 5 proffkundeavtaler. Det er noe vi er godt fornøyde med». Frode Egebakken

– Vi er veldig fornøyde med å ha avtalen på plass. Det er utrolig kjekt å kunne være med på mye av alt det spennende som skjer i klubben nå, sier Frode Egebakken.

Mye spennende på gang

Byggtorget Egersund holder til på Sleveland og har svært travle dager.

– Det er mye spennende som skjer hos oss. Den siste tiden har vi blant annet signert 5 proffkundeavtaler. Det er noe vi er godt fornøyde med, sier Egebakken.

– Vi har skaffet oss et godt grunnlag som vi kan bygge videre på, fortsetter han.

Nylig utvidet Byggtorget Egersund åpningstidene. Nå har de åpent fra 06.30 til 16.00 på hverdager. I tillegg har de åpent lørdager fra 09.00 til 13.00.

«Vi er svært glade for at Byggtorget blir med videre». Kenneth Andersen

– Nå satser vi stort inn mot privatmarkedet, og alle er hjertelig velkommen til oss for å se hva vi har å by på, sier Egebakken.

Byggtorget tilbyr gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer. De lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos Byggtorget Egersund.

 

Share