Cupereisen allerede slutt

Etter en strålende kamp mot Arendal, ventet Vidar i cupen på Lassa klokken 14:00. En del endringer i EIK sin startellever også, da kampprogrammet kommer tett som hagl. 

EIK hadde innledningsvis noen greie muligheter med Stian Michalsen, og Jakob Dunsby men noe mer ble det ikke. Vidar var farlige på sine overganger ved noen anledninger, og etter 32 minutter kom Vidar 3 mot 3. Lukas Emanuelsen kunne avslutte angrepet, og 1-0 til hjemmelaget.

I andre omgang skjedde det ikke så mye innledningsvis, og etter 62 minutter fikk Adi Markovic sitt andre gule kort. 10 mann den siste halvtimen, men det første korte skulle nok ikke vår venstreback ha hatt. Selv med 10 mann, var det EIK som hadde intiativ med ball og kom til noen farlige muligheter. Men Vidar tidvis med en 6-backslinje, holdt godt unna og kunne ligge å kontre. Vuk Fajric fikk ballen på en kontring i det 90`ene minutt, og satte inn 2-0, da EIK hadde kastet frem mange spillere. Inn i overtiden fikk EIK en corner, og den headet Patrik Johannesen inn. Det ble med reduseringsmålet, og fasit er vi er ute i 1 runde.

Hovedtrener Ojan Bijan hadde følgende å si etter «cup-exiten»:

-Det vi leverer er ikke godt nok i forhold til trøkk i spillet. Guttene er inne i ett tøft program, og droppet ned på motstander sitt nivå i dag. Vi skaper nok, og er egentlig bedre i banespillet men vi taper alt for mange dueller, og også viktige dueller. Da blir det vanskelig å vinne uansett motstander nesten.

På en annen måte, er det litt godt også å få litt pause?

-Jeg ønsker selvfølgelig alltid å vinne, og det var målet i dag også. Men for å se det positive så tror jeg guttene trenger de 11 dagene som kommer mellom Fram-Larvik, og Rosenborg 2. Så på en måte er det bra for troppen som er sliten både fysisk, og mentalt. Spesielt når troppen begynner å tynnes med skader. Så nå er alle øyne på onsdag, og vi skal ta tre poeng mot Fram-Larvik, det er det som betyr mest.

Kampfakta: 

Vidar-EIK, 2-1 (1-0). Lassa stadion. Målscorere: 1-0 Lukas Emanuelsen (32), 2-0 Vuk Fajfric, 2-1Patrik Johannesen (90).

EIK stilte med følgende lag: Miguel Vieira, Hallvar Steinskog, Eskil Fure Gjerde, Matej Dekovic, Adi Markovic- Scott Vatne, Martin Sveingard- Stian Michalsen, Jakob Dunsby, Chris Andre Formo, Simen Haughom.

Benyttede innbyttere: Alexander Dang, Jefferson De Souza, Patrik Johannesen, Henrik Breimyr, Sivert Strangstad.

Tilskuere: 125.

Share