Damelaget spiller på Husabø 15:00 i dag

i dag venter nok en hjemmekamp i 3. divisjon kvinner når vårt damelag tar imot samarbeidslaget Kopervik/Avaldsnes.
På de to siste hjemmekampene har damene våre scoret 14 mål og sluppet inn 2, så det er et lag med selvtillit som går på banen på søndag.
Rutinen er tilbake igjen 
Til kampen på søndag har EIK noen av sine rutinerte spillere tilbake. Spissen Martine Klippen er tilbake fra ferie akkurat som Marie N. Kjellmann og Aina Tønnessen er tilbake etter sykdom.
«I vår siste kamp stilte vi med et veldig ungt lag. Laget vårt er fortsatt ungt, men med Aina, Marie og Martine tilbake i troppen får vi hevet snittalderen litt akkurat som vi får med Marie og Martine får litt rutine fra et høyere nivå inn i laget. Det betyr selvfølgelig mye å ha de to med oss, men våre unge jenter gjorde en upåklagelig innsats i 6-0 seieren mot Stegaberg forrige kamp – noe som lover godt for fremtiden!» sier John Petersen.
Mange tette kamper
Bortelaget Kopervik/Avaldsnes har spilt seks kamper så langt denne sesongen. To kamper har endt uavgjort, mens laget har gått av banen med fire tap.
Laget fra Karmøy er imidlertid langt fra spilt ut av banen så langt denne sesongen. I to kamper har laget bare tapt med ett enkelt mål mot topplaget Hinna og Djerv 1919.
Mot Lura og Bryne har laget tapt med 3 mål, mens det har blitt til poeng mot Falkeid og sist søndag mot Havdur/Sola.
En vanskelig kamp venter
Lagene har møtt hverandre 9 ganger tidligere. 4 ganger har hvert lag trukket seg ut av kampen med seier, mens en kamp har endt uavgjort. Begge lag har scoret mot hverandre 17 ganger. Så det er definitivt en tøff hjemmekamp i vente for våre damer.
Vi ønsker laget fra Karmøy velkommen til Egersund og ser frem til en god kamp.
Kampen starter kl 15.00 – kiosken er åpen og det loves fint vær.
Velkommen til damelagskamp på B&G-banen – Opp te Husabø!
Share