EIK 2 serieåpnet med 3 poeng

EIK 2 hadde ikke spillet om tellende poeng siden 2019, før Vaulen ventet i går. Ungguttene våre var klare for avspark på Vaulen 20:00 tirsdagskveld. 

I første omgang var EIK 2 det førende laget i banespillet, selv om alt ikke satt slik det skulle. Det skulle ta litt tid før sjansene kom. Etter det var spilt ca 20 minutt kom det ett innlegg i boksen til Vaulen, men forsøk nummer èn gikk i blokka, og det samme gjorde forsøk to. 10 minutt senere fikk Jacob Landro det som var første omgangs største sjanse. Han kom seg fri på venstre før han fikk avsluttet, men keeper var tett og tok den. Ved pause sto det 0-0, men våre gutter hadde nok håpet på å lede med de muligheter det vare ute på banen.

I starten av andre omgang fortsatte EIK 2 å ha intiativ med ballen, men noen farlige brudd ga Vaulen noen farlige muligheter. I starten av 2 omgang gjorde Anthony Nesvåg en strålende redning da han fikk flyttet bein, og kommet seg ned i hjørnet. Etter 57 minutter fikk EIK-rekruttene frispark i korridor. Den slo Sondre Tollefsen inn til Eskil Furre Gjerde som kunne flikke den inn i mål. Da EIK 2 tok ledelsen begynte Vaulen mer å ta intiativ med ball. I det 75 minutt kom Vaulen seg rundt på sin høyreside, og Tobias Skogen måtte ty til ulovligheter for å holde vingen igjen. Det resulterte i ett straffespark til Vaulen. Straffeforsøket ble sendt utenfor mål, og Anthony Nesvåg hadde nok tatt den om den gikk innenfor da han valgte rett side også. Vaulen var farlige på noen cornere på slutten, men uten uttelling der kunne EIK 2 ta med seg alle 3 poengene.

Eskil Furre Gjerde satte inn kampens eneste mål.

Det var et herlig seier for EIK 2 som hadde en snittalder på 19,13 år på de som var på banen. Nå venter Nærbø på tirsdag 20:00 på B&G-banen. Altså 07.09 klokken 20:00.

Kampfakta:

Vaulen-EIK 2, (0-0) 0-1. Målscorer 0-1 Eskil Furre Gjerde (57).

Vaulenbanen, tilskuere: 30-40 tilskuere.

EIK 2 stilte med følgende lag: Anthony Nesvåg, Steffen Stuart Fotland Salvesen, Eskil Furre Gjerde, Vetle Elvestrøm, Tobias Johannesen Skogen- Stian Netland Østebrød, Sondre Tollefsen, Sebstian Østebrød Sæstad, Trygve Rogstad- Jacob Landro og Morten Nodland

Benyttede innbyttere: Matteus Bårdsen, Kjetil Bø Olsen, Runar Mattsson Mong og Oliver Årstad.

Share