EIK-Arendal 16:00 i morgen-Her finner du alt av forhåndsstoff og info

I morgen er det endelig duket for årets første hjemmekamp når Arendal kommer på besøk. Avspark er klokken 16:00 i Idrettsparken, og det er gratis inngang for alle. 

Arendal:

Gjestene fra Sørlandet startet sin sesong litt senere enn resten da de sist mandag møtte Odd 2. Arendal kunne tilslutt ta alle tre poengene etter mål fra Ole Marius Håbestad og Preben Skeie. Hvittrøyene trenes enda av Roger Risholt slik som sist sesong, og har fått inn tidligere Fløy-trener Vebjørn Urdal som assistenttrener.

I fjor slo vi Arendal 3-0 hjemme i en herlig kamp i Idrettsparken der publikum var på sitt beste, i returoppgjøret derimot var det store kontraster. Vi tapte tilslutt 5-2 i siste seriekamp. Generelt har det være jevne oppgjør siden vi for første gang møtte dem i 2013. For oss ser rekken slik ut: 4-5-3

Ojan Bijan sine tanker: 

I forbindelse med intervju til kampprogrammet har Ojan Bijan snakket litt om sist kamp og hva som venter oss i morgen:

Åpningskampen mot Fløy ble en oppstykket affære som egentlig aldri representerte det vi er gode for. Vi klarte ikke å spille vårt spill slik vi ønsker, og det ble først og fremst en fysisk kamp med mye stopp og frispark. Det er ikke slik vi ønsker å spille, og nå gjelder det å ta lærdom av det som ikke funket der nede slik at vi ikke fortsetter i samme sporet. Vi har gjort noen justeringer i løpet av treningsuka som jeg håper å se allerede i dag mot Arendal.

Arendal er et lag med mange gode spillere, og vil utvilsomt gi oss en tøff test i morgen. De er aggressive i presset, ønsker å komme til innlegg og å ha ballen så mye som mulig nær motstanderens boks. Det skal vi gjøre vårt beste for å demme opp mot, og forsøke å få ballen inn i vårt spor og styre kampen. Forhåpentligvis også med et godt resultat når dommeren blåser av etter nitti minutter.

Arrangement før kampen: 

I forbindelse med årets første hjemmekamp så arrangerer vi Tigerdag. 13:30 i morgen på b&g- banen starter Tigerdagen for 1-7 klasse. Spillerne blir delt litt på alder før vi setter i gang.Ungene vil da først være i stasjoner før etterhvert de kommer til å spille kamper.Rundt klokken 15:00 er en ferdige med fotballdelen og da får alle som har deltatt pølser før A-kampen. Alle spillerne som har med seg den gule EIK-drakten de har får utlevert vil kunne stå på banen når utmarsjen pågår. 11 stk får også følge A-lagsspillerne ut på banen før kampen

Praktisk info: 

-Alle de som har bestilt sesongkort kan gå til vaktene som står ved inngangen ved Husabø Skole. Her har billettørene lister over hvem som har bestilt sesongkort, og vil gi de der. Hvis noen ikke har mulighet å hente det ved kampen i morgen så ta kontakt med Matteus Bårdsen på matteus@eikfotball.no før Kvik Halden kampen.

– Det tradisjonsrike andeløpet går igjen av stabelen 1.mai. Andelodd kan kjøpes i kiosken i morgen, og ett lodd koster 50 kr. Har du ikke hatt besøk av spillerne våre i ungdomsavdelingen enda, så burde lodd kjøpes i kiosken i morgen.

-De gamle draktene fra 2020 og 2021 sesongen vil også være mulig å kjøpe i kiosken i morgen. Alle drakter koster 250 kr, og ønsker du shorts i tillegg betaler du 300. Benytt deg av dette kjempetilbudet!

Bortesupportere: 

I morgen er det gratis inngang og derfor ingenting å tenke på i forhold til gratisbilletter og betaling o.l. Men bortesupportere har ett eget felt helt til venstre på tribunen. Er du usikker på hvor dette er så spør en av vaktene.

Share