EIK-damene er i vinden

Begge EIK sine damelag har gjort det svært bra i vårsesongen.

DAMELAGENE

EIK stiller i år som i fjor med to damelag i seniorklassen. Begge lagene har gjort sine saker bra og henger med i toppen av tabellen. EIK 1 ligger på en 5.-plass med bare fire poeng opp til Lura på 1.-plass.  Laget står med fem seire og to tap på de sju første kampene av årets sesong.

EIK 2 ligger på 3.-plass med 8 poeng. De er et stykke bak suverene Viking 2 og Sandnes Ulf/ Ganddal, som begge står med 15 poeng hver. EIK-trener Sveinung Klippen er tilfreds med årets sesongstart.

Gjort det bra

– Begge lag har gjort det bra. I starten av sesongen slet vi med å få uttelling, men nå har det imidlertid løsnet, forteller treneren.

«Begge lag har gjort det bra. I starten av sesongen slet vi med å få uttelling, men nå har det imidlertid løsnet». Sveinung Klippen

De gode prestasjonene har skjedd på tross av at begge lagene har stilt med redusert mannskap ved flere anledninger.

– Vi har hatt en del forfall på treninger og kamper på grunn av skader, arbeid og skole. Det har gjort belastningen enkelte spillere har vært stor, men de har virkelig stått på, roser Klippen.

Skal henge med i toppen

Flere kamper gjenstår før lagene tar sommerferie. Nå handler alt om å henge med i toppen frem til sommeren.

– Ambisjonen er at vi skal henge med i toppen. Gjør vi det frem til ferien, har vi gode muligheter for å gjøre en svært god høstsesong, tror Klippen.

«Ambisjonen er at vi skal henge med i toppen. Gjør vi det frem til ferien, har vi gode muligheter for å gjøre en svært god høstsesong». Sveinung Klippen

EIK stiller ikke i år med damelag i den eldste klassen på Dana Cup. Likevel er det flere spillere som drar til Danmark for å bidra på de andre aldersbestemte lagene.

– Det betyr at vi tar sikte på å trene en del gjennom sommeren, sier Klippen.

EIK 1 sin neste seriekamp i 3. divisjon er hjemme mot Falkeid/ Skjold/ Stegaberg førstkommende mandag klokken 14.00 på B&G-banen på Husabø. EIK 2 tar i mot Riska/Hana torsdag 13. juni klokken 20.00 på Kiwi-banen på Slettebø.

 

Share