EIK-damene med ny storseier

EIK-damene hadde få problemer med ta med tre poeng hjem fra Haugesund.

VARD HAUGESUND – EIK 7-1 (6-0)

Lørdag var EIK-damene på ny tur, denne gangen var det til Haugesund for å spille mot Vard Haugesund.

Kampen var knapt startet før Martine Klippen var frempå og satte ballen i mål på et flott innlegg fra Kaja Stapnes. Denne første omgangen var nok spillemessig det beste EIK har vist til nå i år. De spilte godt sammen i forsvar og midtbanen var spillbar å mobile hele omgangen. EIK rullet opp det en angrepet etter det andre mens Vard Haugesund ble løpende imellom. EIK gikk til pause med med en 6-0-ledelse etter 1 mål av Stine Nuland, 1 mål av Kaja Stapnes og 4 mål av Martine Klippen.

Cruisekontroll

EIK ønsket å forsette det flotte spillet de hadde i første omgang, men det skulle vise seg å bli vanskelig. Kampen hardnet til og duellene ble tøffere og tyvtriksene begynte å florere. Dette førte til at tempoet på ballen falt og Vard Haugesund kom mer med i kampen. Dagens dommer kom og litt i fokus utover omgangen som igjen førte til en ett litt merkelig mål, gult kort og ikke minst et direkte rødt som virket i overkant strengt dømt. Siden EIK var de som hadde en spiller mer på banen tok de igjen over kommandoen og Kaja Stapnes kunne fult fortjent sette inn sitt andre mål, på en retur fra keeper etter Konstanse Landro kom alene gjennom.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon

Vard Haugesund – EIK

Mål: 0-1 (4) Martine Klippen, 0-2 (9) Stine Nuland, 0-3 (20) Martine Klippen,  0-4 (23) Kaja Stapnes, 0-5 (31) Martine Klippen, 0-6 (42) Martine Klippen, 1-6 (75), 1-7 (87) Kaja Stapnes

Share