EIK-damene sikret 3.-plassen

EIK-damene vant årets siste seriekamp og sikret dermed 3.-plassen i 3. divisjon.

FALKEID/SKJOLD/STEGABERG – EIK 1-3 (0-2)

Ferdag reiste EIKs damelag til  Grinde kunstgras for å spille mot et Falkeid lag satt sammen med Skjold og Stegaberg.

EIK var virkelig på og ville vinne sesongens siste kamp. Så når Martine Klippen slår inn en corneren  som Nora Aakre møter på bakre stolpe blir det fortjent 1-0 til EIK. EIK spiller flott fotball og presser hjemmelaget store deler omgangen. Etter cirka halvtimen er det Martine Klippen som får satt ballen i mål etter flott spill med Cecilie Aamodt. EIK trykker på men hjemmelagets forsvar holder unna, så lagene går til pause med stillingen 0-2 til EIK.

Jevnet seg ut

I andre omgang jevner det seg mer ut, men da viser EIK-damene at de og har et solid forsvar. Kampen er nå preget av mye dueller, der dommeren sliter med å henge helt med. EIK legger om formasjonen og får på nytt tatt mer kontroll på kampen. Martine Klippen slår på nytt inn et corner som skaper litt klabb og babb foran hjemmelagets keeper, da er Silje Tengesdal Stavnheim frempå og skyter ballen kontant i mål 3-0. I siste spilleminutt får Falkeid kommet seg fri på kanten og inne foran mål venter spissen som da får satt inn en redusering 1-3. Etter dette blåser dommeren av EIK kan feire og være stolte av en flott prestasjon som gjør at di kommer på 3.-plass i årets sesong. Årets siste seier er en flott lagseier som viser hvor flinke samtlige er og hvor viktig det er å stå på sammen.

KAMPFAKTA

Falkeid/ Skjold/ Stegaberg – EIK 1     1-3 (0-2)

Mål: 0-1 (09) Nora Aakre, 0-2 (26) Martine Klippen, 0-3 (83) Silje Tengesdal Stavnheim, 1-3 (89) Falkeid

Dommer: Zia Kazemi  Avaldsnes IL

EIKs lag: Silje Kvamsø, Lone Hovland, Charlotte Olsen, Silje Tengesdal Stavnheim, Cecilie Aamodt, Stine Nuland, Sekine Netland, Nora Aakre, Emma Høien, Martine Klippen og Konstance Landro.

Benyttede innbyttere : Kamilla Vigrestad og Julie K Josdal.

Share