EIK-damene spilte festfotball

Hele 12 nettkjenninger ble det for EIK-damene da Hinna 2 gjestet Husabø tirsdag kveld.

EIK – HINNA 2 12-0

EIK-damene var helt klare før kampen på at de skulle vise den svake andreomgangen sist ikke skal være det dette laget skal huskes for. Hinna, som stod på motsatt banehalvdel viste nok lite om hva som ventet dem.

Kampen starte ganske jevnt uten de store mulighetene til noen av lagene. Etter hvert kom EIK virkelig i gang og spillet begynte å sitte. Den ene overgangen etter den andre ble rullet opp og Hinna hang rett og slett ikke med. Angrepet av EIK bestod ikke bare av Konstanse Landro og
Martine Klippen som var helt ustoppelige denne kvelden. Kantspillerne Stine Nuland og Emma Høien løp frem på hvert eneste angrep EIK hadde, samtidig som de bidro godt hjemover når det trengtes.

Dominerte

Sentralt på midtbanen var Sekine Netland og Nora Aakre i godt gammelt slag og hadde full kontroll. Full kontroll må nok og brukes på forsvaret som ikke bare stoppet alt Hinna prøvde på, men de i flere anledninger spilte trykt å godt sammen slik at de kunne spille ballen videre fremover når anledningen kom. Silje Stavnheim Tengesdal og Charlotte Olsen viste stor ro og flotte fotballferdigheter denne kampen. På kantene bak spilte Cecilie Åmot og Julie Josdal meget bra, de var med flere anledninger langt fremme og var med og satte et solid trykk på Hinna kampen gjennom.

Lone Hovland kom og inn i forsvarsrekken og står frem med sine dønn ærlige taklinger og fantastiske innsats. Det er utrolig vanskelig å dra frem enkelt personer fra denne kampen der samtlige storspilte.

100 årsfeiring

Damelaget hadde før denne kampen satt i gang et prosjekt der de ønsker at flere skal komme og oppleve at disse damekampene er kjekk underholdning. Kiosken har de nå fått åpnet. Der serveres gratis kaffe til alle som møter. Av og til vil det og bli vartet opp med noe og bite i som vafler, lapper og muffins. Møt opp og ta en sjekk hva EIK-damene har å by på.

 

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G-banen

EIK – Hinna (7-0) 12-0

Mål: Martine Klippen (5) Emma Høien (3) Konstanse Landro (2) Sekine Netland (1) Stine Nuland (1)

Dommer: Ramiz Jazavac, Hundvåg IL. God.

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Julie Josdal, Cecilie Aamodt, Silje T. Stavnheim, Emma Høien,
Julie Karin Josdal, Stine Nuland, Sekine Netland, Martine Klippen og Konstanse Landro.
Benytte innbyttere: Lone Hovland.

Share