EIK-damene står foran spennende innspurt

Når det gjenstår fire kamper av årets 3. divisjon, har EIK-damene gode muligheter til å bli blant de tre beste lagene.

EIK-DAMANE

De står nå med 37 poeng. Det er fire poeng opp til Randaberg på 2.-plass. Øverst troner Lura med suverene 49 poeng. Etter noen uker med spillepause, møter de gule og svarte Hauger 2 neste fredag.

– Det ville vært utrolig kjekt om vi klarte å kapre 2.-plassen. Det er damene gode nok til, sier Sveinung Klippen. Han er en del av trenerteamet til laget.

God vårsesong

EIK-damene leverte en solid vårsesong, men etter sommerferien startet det litt trått. Nå går det bedre, og de tre siste kampene har endte med full pott og solide prestasjoner.

«Det ville vært utrolig kjekt om vi klarte å kapre 2.-plassen. Det er damene gode nok til». Sveinung Klippen

– Etter sommerferien startet vi noe svakt. Første kampen viste Lura at de nok var et hakk opp og de vant fortjent 4-2. Etterpå spilte EIK mot topplagene Randaberg og Vidar, i begge disse kampene hadde EIK marginene mot seg og tapte noe ufortjent, forteller Sveinung Klippen.

Innkalte til samling

Etter den tunge starten, innkalte trenerteamet til en samling.

– Der bestemte vi oss for at nå måtte det trøs skikkelig til, og ambisjonen om å klatre på tabellen var det vilje til.

– Frem til nå har det blitt seier i kampene som er blitt spilt og laget har mulighet og klatre helt opp til andreplassen.

En av kampene som gjenstår, er kampen mot Lura som leder serien ganske klart.

– I den kampen hadde det vært kjekt om vi kunne møtt opp og gitt Lura en virkelig kamp om poengene. Vi er gode nok til det, mener treneren.

Klippen roser innstillingen til spillergruppen.

– Det virker som det fortsatt er god stemning i gruppen. Vi gleder oss til den siste innspurten.

EIK 2 måtte foran høstsesongen dessverre trekke laget sitt fra 4. divisjon. De har spilt 7-er-fotball i høst, og har to kamper igjen.

Share