EIK-damene tilbake på vinnersporet

Allerede onsdag kveld var EIK-damene tilbake på vinnersporet da Randaberg ble slått med 4-1 borte.

RANDABERG – EIK 1-4

EIK reiste onsdag kveld til Stavanger for å kjempe seg til 3 nye poeng i kampen om andreplassen som vil gi jentene et etterlengtet sluttspill.

Randaberg lå et poeng bak EIK før onsdagens kamp. EIK startet veldig bra og hadde to store muligheter til å ta ledelsen, men ballen ville ikke i mål. EIK holdt trykket oppe så etter cirka 11 minutter fikk Sekine Netland et flott innlegg hun satte i mål til 1-0 til EIK.

EIK var hissige i presset og kjempet godt på vær ball så det var full fortjent at Konstance Landro satte inn 2-0 i det 22 minutt. Etter dette kom Randaberg mer inn i kampen men EIK holdt unna til pausen.

I første spilleminutt etter hvilen leste Konstance et litt løst tilbakespill fra Randaberg som hun snappet opp rundet elegant keeper og plasserte flott i mål til 3-0.

Harde dueller

Randaberg ga seg ikke og kampen gikk mer over i dueller og mye feilpasninger fra begge lag. I det 65 minutt ble det litt klabb å babb utenfor målet av EIK der Randaberg til slutt fikk pirket ballen over målstreken til 3–1. Etter dette fikk EIK-damene samlet seg litt igjen og satte mer press på Randaberg. 4-1-målet til EIK kom etter at Marie Nygård Kjellmann dundret inn et frispark fra cirka 20 meter.

Kampen denne onsdagskvelden viste at det er gode jenter som spiller fotball i EIK, Kine Herveland fra EIK sitt J-15 lag fikk sin debut og gjorde sine saker bra borte mot Randaberg. Nå har EIK tatt et solid grep om andreplassen i serien som igjen vil gi laget sluttspill i årets J20-serie.

Nå gjenstår en bortekamp mot Forus & Gausel tirsdag 20.10 og Vardeneset hjemme søndag 1.11.

Share