EIK-Fløy i morgen 15:00

Sist slo vi Odd 2 borte i en veldig vanskelig bortekamp. Den sørget for per dags dato vi ligger på tabelltopp. I morgen kommer Fløy til Idrettsparken, og det en viktig kamp for å henge med videre i toppen. Vi håper mange tar turen til Husabø i morgen!

Vi møtte Fløy borte for ikke alt for mange uker siden. Da tok vi en 4-2 seier på bortebane etter Simen Haughom scoret 2, Jakob Dunsby og Patrik Johannesen scoret også hver sitt. Fløy spilte sist 1-1 mot Notodden, og ligger før denne runden på 13 plass. Thomas Nygaard er lagets toppscorer med sine fire mål. De har ikke sluppet inn alt for mange mål med tanke på plasseringen deres, men fremover har det bare blitt 14 nettkjenninger på 15 kamper. Vår midtstopper Matej Dekovic spilte i Fløy i fjor, i deres tropp er det ingen som har kamper for EIK.

Mange tok turen til Flekkerøy når vi slo dem borte denne sesongen.

Ojan Bijan sa følgende om publikumsstøtten i en tidligere kamp denne sesongen:

-Publikum har alltid stor betydning for oss, jeg håper de klapper og “hoyer” guttene inn på banen og heier på hvert kast, takling og duell vi vinner. Da får en stor drahjelp som vi trenger! Opp te Husabø

Billettinfo: 

Det er fullt mulig for alle uten sesongkort også å se kampen i morgen. De som ønsker seg på kampen kan kjøpe billett ved inngangen. Men på grunn av å sleppe kø oppfordrer vi de som kan til å kjøpe billett på Vipps før kampen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

For å lese deg opp på enda mer info om begge lag, status på tropp og lignende så er det bare å sjekke ut vårt kamp program som blir lagt ut i morgen tidlig.Ellers oppfordrer vi å ta på deg skjerfet, gjøre klar stemmen og komme deg på kamp i morgen 15:00

 

Opp te Husabø…

Share