EIK fotball takker flere spillere for innsatsen

EIK fotball har i den seneste tiden gått igjennom en utskiftning i trenerapparatet. Nå er det Kjell Andrè Thu som er klubbens nye hovedtrener og skal sammen med klubben sette sammen laget for 2023. Enkelte spillere som har kontrakstutløp ved nyttår har re-signert, nå er det også klart at enkelte spillere ikke blir med videre i 2023 sesongen. 

Disse fortsetter ikke i EIK i 2023: 

-Preben Christensen Fauskanger

-Simen Hjerkinn Hammershaug

-Mats Andreas Peterson

-Stefan Lindmark

-Jens Stigedahl

-Gabriel Andersen

-Sebastian Sørlie Henriksen

Simen Hjerkinn Hammershaug kom til EIK foran årets sesong i fra Strømsgodset. Han endte tilslutt på 35 kamper, og 16 mål i EIK-drakten. Hammershaug tar nå turen videre til Ull/Kisa.
Preben Christensen Fauskanger kom til EIK foran årets sesong i fra Åkra IL. Han noterte seg for 31 kamper, og 11 mål i den gule og sorte drakten.
Svensken Stefan Andreas Lindmark spilte så og si samtlige kamper på midtbanen til EIK. Det har vært klart en stund selv om han hadde kontrakt videre i 2023 at han nå returnerer hjem til Sverige. Lindmark noterte seg for 34 kamper, og ett mål. I bakgrunnen er Sebastian Sørlie Henriksen som var på lån fra Viking denne sesongen. Han har nå signert for divisjonskonkurenten Grorud. Han endte på 21 kamper for EIK totalt denne sesongen.
Jens Christer Stigedahl kom sammen med Stefan A Lindmark til EIK. Venstrebacken hadde også i utgangspunktet kontrakt videre ett år til, men har returnert til Sverige. Svensken endte på 29 kamper, og ett mål.
Gabriel Andersen som kom fra Skeid i sommer blir heller ikke med videre. Han scorte i sin debut mot Strømmen, men slet mye med skader og sykdom ellers.
En som fortjener en ekstra takk er denne karen! Mats Andreas Peterson kom til EIK foran 2020-sesongen. Etter tre år står han med 56 kamper for EIK. Sommeren i fjor fikk han ett stygt beinbrudd som holdt han ute store deler av sesongen. Vi ønsker «Petson» lykke til videre, og vil utenom det sportslige huskes for personen utenfor banen.

Vi takker alle for innsatsen i EIK, og setter pris på ett godt samarbeid. Nå ønsker vi alle lykke til videre i sine spillerkarrierer! 

 

Dette er status på hvem som er med videre i 2023-sesongen:

-Anders Klemensson

-Andreas Heggen

-Bjørn Mæland

-Ådne Midtskogen

-Jo Stornes Stålesen

-Chris Thodal Sleveland

-Adrian Amundsen Bergersen

-Stian Rokås Michalsen

-Thomas Hallstensen

-Aleksander Kjellmann

 

Share